Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Απορώ πως ο Αλαφούζος αντέχει τόση πολύ δημοσιότητα. Δεν είναι λίγο αυτό. Ξέρετε πόσα πρωτοσέλιδα μετράει μέχρι σήμερα ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού από τότε που ανέλαβε την ομάδα; Βαρύ φορτίο αυτό...


ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ


ΠΗΓΗ: Intime
Ο Αλαφούζος γιατί ανέλαβε τον Παναθηναϊκό; Θέλει μάπες, γρήγορες μάπες, τη μια πίσω από την άλλη, και για τεσσεράμισυ λεπτά, όποιος ισχυρισθεί ότι ο κύριος Αλαφούζος πήγε στον Παναθηναϊκό για ένα μόνο λόγο. Για να απολύει προπονητές. Τους προπονητές που ο ίδιος επιλέγει. Και αφού προηγουμένως τους στηρίζει.
Δεν λέω, είναι μια δουλειά αυτή. Να συμφωνείς με κάποιον προπονητή τον οποίον στη συνέχεια τον σουτάρεις. Δείχνεις ότι είσαι ηγέτης. Κάμποσος, όχι ένας ανύπαρκτος. Αυτόν θέλω, λες. Αυτός μου κάνει. Κι όταν η επιλογή σου αποδεικνύεται σάπια, σηκώνεις πάλι το ηγετηλίκι σου και λες «τον στηρίζω» τον προπονητή. Όλα αυτός, ο Αλαφούζος τα κάνει. Και προσλαμβάνει προπονητές, και τους στηρίζει, και τους τελειώνει.
Μόνον αυτά τα …ολίγα κάνει στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος; Στο θέμα προπονητή κάνει κι ένα ακόμα. Αναγνωρίζει το … «λάθος» του. Και αναρωτιέται ο άλλος. Μήπως ο Αλαφούζος δεν κάνει μόνον λάθος στην επιλογή προπονητή.
Διοικητικά δεν πάει ο Παναθηναϊκός. Ούτε αγωνιστικά. Ούτε οικονομικά. Ο Αλαφούζος συνεχίζει, όμως. Επειδή είναι πετυχημένος. Κι αυτό θα φανεί στο μέλλον. Όλοι θα δουν και πολύ σύντομα τα αποτελέσματα της παρουσίας του ανθρώπου που ανέλαβε με προσωπικό κόστος να ξελασπώσει τον Παναθηναϊκό. Ποιο είναι το προσωπικό κόστος του Αλαφούζου; Ελάτε τώρα, το βλέπετε κάθε ημέρα, το τρώτε στη μάπα όπου κι αν στρέψετε το βλέμα σας…
Απορώ πως ο Αλαφούζος αντέχει τόση πολύ δημοσιότητα. Δεν είναι λίγο αυτό. Ξέρετε πόσα πρωτοσέλιδα μετράει μέχρι σήμερα ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού από τότε που ανέλαβε την ομάδα; Βαρύ φορτίο αυτό. Τέτοια προβολή δεν την έχει ούτε ο Τσίπρας, ο αυριανός πρωθυπουργός. Έτσι το αποφάσισαν οι Μοίρες. Ο ένας να σώσει τον Παναθηναϊκό, και ο άλλος, όπως τον παίζει ο ΣΚΑΪ, να σώσει την Ελλάδα.
http://www.apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου