Τρίτη, 2 Απριλίου 2013


Εμμένει στην απόφαση του ο Αχιλλέας Μακρόπουλος

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος εμμένει στην απόφαση του να παραιτηθεί από την προεδρία του Ερασιτέχνη και μιλώντας στα "Πράσινα Νέα" τόνισε ότι στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (8/4) θα παρουσιάσει όλα τα οικονομικά δεδομένα. Χρωστούμενα από τον περασμένο Ιούλιο τα λεφτά που έχουμε πάρει από την ΠΑΕ η απάντηση του Ερασιτέχνη.

Αποφασισμένος να εμμείνει στην παραίτηση του είναι ο Αχιλλέας Μακρόπουλος με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να είναι πολύ απογοητευμένος από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα χρέη του Ερασιτέχνη προς κάθε πλευρά.
Αυτό που κάνει τον Μακρόπουλο να απογοητεύεται όλο και περισσότερο είναι πως δεν διαφαίνεται φως στην άκρη του τούνελ και δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά.
Όπως έλεγε στους στενούς του συνεργάτες δεν πρόκειται να πάρει πίσω την παραίτηση του ενώ την Δευτέρα (8/4) στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη θα παρουσιάσει όλα τα οικονομικά δεδομένα της "μάνας του λόχου". Θα μιλήσει για τα χρήματα που έχει πάρει από την ΠΑΕ αλλά και αυτά που δεν έχουν πληρωθεί αλλά και για τα συνολικά χρέη του Ερασιτέχνη προς κάθε πλευρά.
Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος μάλιστα τοποθετήθηκε με δηλώσεις του στα "Πράσινα Νέα" λέγοντας:
"Δεν είμαι παιδί για να αλλάξω άποψη. Υποσχέθηκα ότι θα παραστώ την Δευτέρα όχι ως πρόεδρος αλλά ως πρώην πρόεδρος για να παρουσιάσω όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.
Περίμενα να γίνουν κάποια πράγματα αλλά δεν έγιναν. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είχα βοήθεια σχεδόν από κανένα και δυστυχώς δεν βλέπω κάποια λύση.
Εγώ θα παραμείνω στον σύλλογο για να βοηθήσω όποιον επιθυμεί να αναλάβει αλλά θα βρίσκομαι από την θέση της αντιπολίτευσης και σίγουρα θα κριτικάρω τα κακώς κείμενα".
Έπρεπε να δοθούν από τον Ιούλιο
Από εκεί και πέρα στον Ερασιτέχνη σχολίαζαν και από την πλευρά τους τα όσα υποστήριζαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για καταβολή στην διάρκεια της χρονιάς 365.000 ευρώ τονίζοντας ότι οι 305.000 ευρώ αφορούσαν χρήματα τα οποία ήταν να δοθούν στον Παναθηναϊκό μέχρι τις 12/07/2012 και αφορούσαν παλιότερες χρονιές.
Όσο για τα 90.000 που μένουν να δοθούν τόνιζαν ότι και αυτά είναι περσινά κάτι το οποίο σημαίνει ότι η πράσινη ΠΑΕ δυο χρόνια δεν έδινε τα απαραίτητα χρήματα στον Ερασιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου