Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Χρέη, Λεωφόρος και Βοτανικός σε πρώτο πλάνο στον Ερασιτέχνη

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη με τρία θέματα να μονοπωλούν την συζήτηση των 150 μελών αλλά και φίλων του Τριφυλλιού που έδωσαν το παρών.

Τρία ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (8/4) το απόγευμα στον "Τάφο του Ινδού".
Πέρα από τα χρέη της "μάνας του λόχου" τα οποία ανέρχονται στα 3,5 εκ. ευρώ και πραγματικά ο Ερασιτέχνης εκπνέει SOS συζητήθηκε ακόμα το θέμα της επιστροφής της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Λεωφόρο αλλά και το τι γίνεται με το γήπεδο στο Βοτανικό.
Ποιες εξελίξεις έχουν προκύψει και αν γνωρίζουν κάτι παραπάνω οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη γύρω από τις τελευταίες φήμες που βγαίνουν για την διπλή ανάπλαση.
Σε ότι έχει να κάνει με τα χρέη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος ανέλυσε από που έχουν προέλθει αυτά, σε ποιους αθλητές οφείλονται χρήματα ενώ αναφέρθηκε και στα δικαστήρια που έχει ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.
Τα μέλη της "μάνας του λόχου" και οι φίλοι του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στην συνέλευση θέλησαν να μάθουν ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτά τα χρέη. Ζήτησαν από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να μιλήσει με ονόματα και να αποδοθούν ευθύνες.
Αναφορικά με το θέμα της Λεωφόρου τα μέλη του Ερασιτέχνη θέλησαν να μάθουν για τη συμφωνία με την ΠΑΕ, τους χώρους που θα παραχωρηθούν αλλά και  τα οικονομικά οφέλη της "μάνας του λόχου". Επίσης ήθελαν να μάθουν σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές του Αχιλλέα Μακρόπουλου με τον Γιάννη Αλαφούζου και γενικά οι σχέσεις του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ.
Η συζήτηση πήγε και γύρω από το θέμα του Βοτανικού με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου