Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013


Μακρόπουλος: "Τεράστια τα προβλήματα"

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν αποκάλυψε τα χρήματα που έχουν μπει φέτος στα ταμεία του Ερασιτέχνη από την ΠΑΕ, αλλά και κομμάτια της συμφωνίας για την επιστροφή στη Λεωφόρο.


Αρκετές αποκαλύψεις είχε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη σε ό,τι αφορά τη σχέση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και την ΠΑΕ.
Αρχικά ο Αχιλλέας Μακρόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: "Βρίσκομαι στο τέλος της θητείας μου και θέλω να σας ενημερώσω ότι κάποια θέματα μαζί με το Δ.Σ τα αντιμετωπίσαμε παλικαρίσια. Η πρώτη θητεία του Πρωτοδικείου δεν είχαμε προστασία, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα χωρίς την έγκριση του Πρωτοδικείου.
Τα προβλήματα είναι τεράστια είναι καθημερινά, και τα αντιμετωπίσαμε μόνοι μας, οι μεγάλοι Παναθηναϊκοί δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ. Αν δεν ρυθμιστούν τα χρέη δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί κανένα πρόβλημα, εκτός αν αποφασιστεί από τη Γ.Σ να "νεκρώσουν" τμήματα. Ελάτε να αναλάβετε εσείς, χωρίς βοήθεια, χωρίς συμπαράσταση εγώ θα είμαι στο πλευρό σας».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα των χρημάτων που έχει λάβει από την ΠΑΕ. Για μία ακόμα φορά ο κ. Μακρόπουλος τόνισε πως φέτος ο Ερασιτέχνης έχει πάρει μόνο 61.000 ευρώ. Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της "Μάνας του λόχου" έφερε ως παράδειγμα τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία προηγούμενες σεζόν.
Για την ακρίβεια ανέφερε ότι τη σεζόν 2009-10 μπήκαν στα ταμεία 618.000 ευρώ, ενώ την αμέσως επόμενη 415.000! Στη συνέχει ευχαρίστησε τον κ. Αλαφούζο για τη διευκόλυνση που έκανε δίνοντας 365.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε έναντι χρεών προηγούμενων ετών.
Στην συνέχεια είπε: "Μην αφήσετε να φερθούν στον Ερασιτέχνη όπως τα προηγούμενα χρόνια". Αυτή η ατάκα του έκανε τους παρευρισκόμενους να τον ρωτήσουν από ποιον έχει παράπονο με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να λέει το όνομα του Δημήτρη Γόντικα.
Η συμφωνία για τη Λεωφόρο
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αναφερόμενος στα έσοδα από την ΠΑΕ αναφέρθηκε σε ορισμένα κομμάτια της συμφωνία για την επιστροφή στην Λεωφόρο.
"Μέχρι σήμερα παίρναμε το 3.5% από το 10% από τα καθαρά, αυτή τη συμφωνία βρήκαμε. Με τον πρόεδρο (σ.σ Αλαφουζο) έχουμε πει για 15% επί των μεικτών. Τα 82.000 είναι περυσινά διαρκείας ενώ τα φετινά θα τα πάρουμε μέχρι το τέλος Ιουνίου. Επίσης, 15% από διαφήμιση. Τέλος δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ για το γήπεδο" τόνισε χαρακτηριστικά.
Στο τελευταίο κομμάτι κρύβεται και μία σημαντική είδηση για τα οικονομικά δεδομένα του Ερασιτέχνη. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι η "μάνα του λόχου" δεν πρόκειται να πάρει ούτε ευρώ για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου από την ομάδα των Νέων.
Αυτό σημαίνει απώλεια εσόδων ύψους 300.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου