Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013


Κάρμης: "Καμία ισονομία στις διώξεις"

Για έλλειψη ισονομίας έκανε λόγο ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης, κατά την διάρκεια της απολογίας στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα για την δίωξη που 


Να μην τιμωρηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Κάρμης στην απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας εις βάρος του προέδρου του Τριφυλλιού.
Αφορμή για τη δίωξη κατά του Γιάννη Αλαφούζου ήταν δύο tweets και μια δήλωση με θέματα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Αλαφούζος με δήλωση του μετά το τέλος του ντέρμπι είχε κάνει λόγο για σκάνδαλα που θα βγουν στην δημοσιότητα, ενώ στο twitter είχε αναρτήσει το εξής: "Συγχαρητήρια στους κ.κ. Σαρρή και Δούρο. Μόνο έτσι μπορούσατε να κερδίσετε. Διαιτησία – ΠΑΟ 1-1". Ενώ για την ΑΕΚ είχε γράψει: "Εάν υποβιβαστεί η κατακρεουργημένη από την διαιτησία ΑΕΚ θα έχει συντελεστεί ένα τεράστιο έγκλημα και η παράγκα θα είναι πάλι νικητής".
Ο εκπρόσωπος των Πράσινων ξεκαθάρισε ότι ο λογαριασμός που διατηρεί στο twitter ο κ. Αλαφούζος είναι προσωπικός,απευθύνεται στους φίλους του και δεν αφορά τον Παναθηναϊκό, όταν ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι αυτό τον τον λογαριασμό μπορεί να τον βλέπει ο καθένας.
"Είναι προσωπικές απόψεις και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί η ΠΑΕ να έχει αντικειμενική ευθύνη για αυτά", υποστήριξε ο κ. Κάρμης.
"Ο κόσμος δεν θα πάει στο επόμενο ντέρμπι για τις δηλώσεις Αλαφούζου ή για τις ενέργειες του κ. Μπαλόκα που παγίδεψε το πούλμαν τον ΠΑΟ", υποστήριξε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνέχισε: "Ο κ. Εισαγελέας αρέσκεται να ασκεί διώξεις στον ΠΑΟ και τον κ. Αλαφούζο. Για τον κ. Μπαλόκα όμως δεν έκανε τίποτα. Όταν ο Μαρινάκης λέει σκουπίδι τον Αλαφούζο ο Εισαγγελέας δεν λέει τίποτα. Δεν υπάρχει καμία ισονομία. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα", τόνισε.
Όσον αφορά την ΑΕΚ, ο Γιάννης Καρμής ισχυρίστηκε ότι ο κ. Αλαφούζος εξέφρασε την συμπάθεια του γι' αυτό που περνάει η ομάδα αυτή την στιγμή και πως δεν μπορεί να ασκηθεί δίωξη γι' αυτό το σχόλιο στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου