Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

''ΤΟΝ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ''<<...Θέλω συμπαράσταση, όχι ύπουλο πόλεμο>>.


Παραίτηση – βόμβα Μακρόπουλου που δεν έγινε δεκτή!

Written by fidelio verde. Posted in ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
pana-logo

Με την ΠΑΕ να μην δίνει στον Ερασιτέχνη τα χρήματα που του οφείλει, ο πρόεδρος του Α.Ο Παναθηναϊκός Αχιλλέας Μακρόπουλος παραιτήθηκε με το Δ.Σ να μην την κάνει δεκτή.

Τις τελευταίες ημέρες τόσο από πλευράς Ερασιτέχνη, όσο και από πλευράς ΠΑΕ, έβγαινε προς τα έξω πως το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι εξαιρετικό και πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα γυρίσει το συντομότερο στην Λεωφόρο.
Φαίνεται τελικά πως τα πράγματα μόνο έτσι δεν ήταν, αν κρίνουμε από το σημερινό Δ.Σ. Εκεί όπου ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος βλέποντας πως η ΠΑΕ δεν δίνει τα χρήματα που οφείλει στη… μάνα του λόχου, αποφάσισε να παραιτηθεί. Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να ζητάνε από τον πρόεδρο να μείνει και να εκθέσει τα προβλήματα που υπάρχουν στην Γενική Συνέλευση που είναι προγραμματισμένη για τις 8/4/2013.
Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Σήμερα, 1/4/2013, συγκλήθηκε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου με μοναδικό θέμα την απόλυτη αδυναμία του Συλλόγου να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, δεδομένου ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρά τα υποσχεθέντα για άμεση καταβολή των οφειλών της προς τη «μάνα του λόχου» αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ανακόλουθη.
Για το λόγο αυτό, ο Πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία όμως ανακλήθηκε λόγω επίμονων παρακλήσεων από όλα τα παριστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως Πρόεδρος για τα τεκταινόμενα ενώπιον της προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης στις 8/4/2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου