Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013


«Εφιάλτης για τον Παναθηναϊκό η Διπλή Ανάπλαση»

Απίστευτες αποκαλύψεις από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη στη Γενική Συνέλευση. Στο σκοτάδι άφηνε τον Α.Ο. η ΓΗΠΕΛ! «Ο Δήμος Αθηναίων εχθρεύεται τον Παναθηναϊκό».

Στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που διεξήχθη στον Τάφο του Ινδού παρουσία μελών και απλών φιλάθλων, έπεσαν «βόμβες» που αφορούν το φλέγον ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης. Μπορεί πολλοί να μην τολμούν να αναφέρουν το «έγκλημα» εις βάρος του Συλλόγου που αν ολοκληρωθεί θα εγκλωβίσει το μέλλον του Τριφυλλιού, όμως οι άνθρωποι του Α.Ο. δεν κρύφτηκαν και έριξαν φως.

Το GreenZone ήταν εκεί και σας μεταφέρει το κλίμα:

«Η Διπλή Ανάπλαση ξεκίνησε ως ένα πρότζεκτ με δίκαια ανταλλάγματα για τον Παναθηναϊκό και έχει καταντήσει εφιάλτης για τον Σύλλογο», είναι τα λόγια – πρόλογος του κ. Παναγιωτόπουλου.

Όπως αποκάλυψε ο νομικός εκπρόσωπος του Α.Ο, ο Ερασιτέχνης «δεν ξέρει ακόμα τι θα πει ΓΗΠΕΛ». Αποκάλυψε πως από το 2006 μέχρι και σήμερα η θυγατρική εταιρεία της ΠΑΕ δεν έχει λογοδοτήσει σε κανέναν και έχει αφήσει τον Ερασιτέχνη στο σκοτάδι. «Δεν έχουμε λάβει ένα έγγραφο ως Ερασιτέχνης με τις θέσεις της ΓΗΠΕΛ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε ακόμα πως το ΣτΕ βρίσκεται σε συζητήσεις για το Προεδρικό Διάταγμα, χωρίς να έχει ακόμα εκδοθεί απόφαση. Τόνισε όμως πως ο Δήμος Αθηναίων «εχθρεύεται τον Παναθηναϊκό και δεν λαμβάνει υπόψιν τις θέσεις μας»! 

(Ακόμα δεν έχει δοθεί η απάντηση ως τι τελικά εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Αθηνών Γιώργος Καμίνης ως ιδρυτικό μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας…).

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε πως ο Ερασιτέχνης παλεύει μόνος του, ενώ ακολούθως παρέθεσε ένα σύντομο ιστορικό της Διπλής Ανάπλασης. Εξήγησε πως ο νόμος Σουφλιά παρείχε καλύτερες προοπτικές για τον Σύλλογο, αλλά πλέον με την τροποποίηση του νόμου Μπιρμπίλη τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού πλήττονται.

«Παράταση ζωής για πέντε χρόνια» χαρακτήρισαν οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη την τελευταία τροποποίηση και υπογράμμισαν πως ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί και κινδυνεύει να χάσει τη Λεωφόρο. Επεσήμαναν ωστόσο πως παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και είναι έτοιμοι να επέμβουν όποτε χρειαστεί.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/04/efialtis-gia-ton-panathinaiko-h-da.html#ixzz2PuETdcbg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου