Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

S.O.SΕπιθυμία-κάλεσμα Γιαννακόπουλου προς Μπερτομέου, να παρακολουθήσουν μαζί τους αγώνες

«Την Τρίτη και την Πέμπτη, φιλοξενούμε στο ΟΑΚΑ μια κορυφαία ομάδα, την Μπαρτσελόνα, στοχεύοντας στην κατάκτηση της νίκης στα δύο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας, έχοντας αποδείξει στην Ισπανία ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επιβάλλεται να συμβάλλουμε όλοι ώστε να διεξαχθεί μία αναμέτρηση – διαφήμιση για τη Διοργάνωση, σε μια πανηγυρική και κόσμια ατμόσφαιρα, με σεβασμό κι εμπιστοσύνη στους αθλητές και παράγοντες του αγώνα, αντάξια της ιστορίας και φήμης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας.
Όλοι όσοι βρεθούμε στο γήπεδο θα έχουμε ένα και μόνο στόχο: Μαζί σαν μια γροθιά να στηρίξουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας με την παρουσία και τη φωνή μας και να τον προστατεύσουμε απόλυτα, αποφεύγοντας την παραμικρή ακρότητα που θα θέσει σε κίνδυνο την πορεία της ομάδας μας, ακόμη κι αν υπάρξουν τυχόν προκλήσεις. Ούτε ένα αντικείμενο, ούτε ένα λέιζερ. Θα είναι κρίμα να βάλουμε μόνοι μας φρένο στη φετινή σπουδαία προσπάθεια αθλητών, προπονητών, φιλάθλων και διοίκησης της ομάδας.
Τέλος, θα είναι τιμή και μεγάλη μας χαρά να υποδεχθούμε στη φιλόξενη έδρα μας τη Διοίκηση της Ευρωλίγκας, εάν επιλέξει να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις επερχόμενες αναμετρήσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου