Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013


ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ
ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ
ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗΣ

          Το Δ.Σ των Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των αθλημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο, στην τελευταία του Συνεδρίαση, υπό την προεδρία της κας Μαίρης Λομβάρδου – Ζούλα αποφάσισε ομόφωνα στις 26 του προσεχούς μήνα Ιουνίου, να πραγματοποιήσει εκδήλωση για να τιμήσει τη μνήμη του Αντώνη Ματζαβελάκη και του γαμπρού του Μάριου Βασιλόπουλου. Ο πρώτος απεβίωσε στις 20 Ιουνίου του 1979 και ο δεύτερος στις 17 Δεκεμβρίου του 2010. Αμφότεροι διετέλεσαν Γενικοί Αρχηγοί του Παναθηναϊκού με εντυπωσιακή διοικητική δραστηριότητα ο πρώτος και διακριτική ο δεύτερος, ο οποίος επίσης διετέλεσε και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου
 ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «St George Lycabettus», το οποίο επί δεκαετίες ήταν Στρατηγείο του Παναθηναϊκού, όπως επίσης κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος, χάρις στην ΠΕΦΑ, την Πανελλήνια Ένωση Φίλων Αθλητισμού, της οποίας εμπνευστής ήταν ο Γιάννης Μαλακατές, αλλά Πρόεδρος ο Μάριος Βασιλόπουλος.
          Κατά την εκδήλωση τόσο οι Παλαίμαχοι Πρωταθλητές, όσο και η οικογένεια Ματζαβελάκη – Βασιλόπουλου θα τιμήσουν 2 προσωπικότητες του Αθλητισμού που προσέφεραν πολλά στην ανάδειξη των Ελληνικών Αθλημάτων στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου