Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ...


  • ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ
Το πράμα <<φωνάζει>>ότι ο Αλαφούζος δεν ξέρει και δύσκολα θα μάθει το ποδόσφαιρο.Γι αυτό και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να προσλάβει ένα άνθρωπο για να του παραδώσει τα κλειδιά του γραφείου της ποδοσφαιρικής διεύθυνσης με ένα συμβόλαιο με υψηλότατες ρήτρες που θα απαγορεύουν  στο πρόεδρο της ΠΑΕ ακόμη και τηλεφωνεί ή να τουιτάρει στον διευθυντή ποδοσφαίρου για τουλάχιστον ένα χρόνο,δηλαδή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.Γίνεται φανερό ότι αλλιώς ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να δει ποδοσφαιρική προκοπή.


  • Στου κασίδη το κεφάλι
ΑΝΤΕΧΕΙ 
ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ  ;

ΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ ήταν σε διαφορετική οικονομική κατάσταση,με μια ομάδα <<στρωμένη>> γεμάτη καλούς παίκτες με τα προβλήματα του λυμένα ,σε τροχιά πρωταθλητισμού και με εγγυημένη την ευρωπαϊκή του παρουσία ,τότε μπορεί να σήκωνε ανθρώπους σαν τον Αναστασίου ή τον Ντάμπιζα(έναν από τους δύο όμως κι όχι μαζί).
Θα μπορούσε δηλαδή να δώσει την ευκαιρία σε ένα φιλόδοξο προπονητή ή έναν φιλόδοξο τεχνικό διευθυντή  να εργαστούν σε μια υγιή και ανταγωνιστική ομάδα,να διαλέξουν παίκτες τους οποίους η ΠΑΕ θα μπορούσε να αποκτήσει,να προωθήσουν ταλαντούχους νέους για να πλαισιώσουν τους έμπειρους και ποιοτικούς της πρώτης ομάδας χωρίς άγχος και πρεμούρα,να κάνουν λάθη που δεν στοιχίζουν.
ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, οι λύσεις πρέπει να είναι όσο  <<σίγουρες>> γίνεται ,με το μικρότερο δυνατόν ρίσκο.Στου κασίδη το κεφάλι δεν γίνεται να δοκιμαστούν όλα και ο Παναθηναϊκός κατάντησε ο συμπαθέστατος πλην ταλαίπωρος ποδοσφαιρικός <<κασίδης>>.

  • Ο Γιάννης Αλαφούζος τα έμαθε να τα μιλάει τα ποδοσφαιρικά,αλλά όχι τέλεια.<<Αυτή τη στιγμή η ομάδα και προπονητή έχει αλλά και κρίσιμες αγωνιστικές υποχρεώσεις μπροστά της . Οποιαδήποτε απόφαση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ληφθεί μετά την λήξη της τρέχουσας σεζόν>>είπε ο <<Αλαφού>> όπως γράφει <<Το βιβλίο του καλού προέδρου>>,που είναι κάτι σαν το<<Βιβλίο των μικρών εξερευνητών>>στο ποδόσφαιρο,αλλά θα μπορούσε να το σταματήσει στην πρώτη τελεία.Προφανώς οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξέρουν ότι ο Γιάννης Βονόρτας είναι με ημερομηνία λήξης των τριών αγωνιστικών,αλλά δεν υπάρχει κάποιος λόγος να είναι σίγουροι. Λέει το πρώτο κομμάτι ο Αλαφούζος,αφήνει να αιωρείται ότι ο Βονόρτας μπορεί να μείνει αν η  ομάδα πάει καλά στα τρία τελευταία ματς και οι ποδοσφαιριστές προσέχουν γιατί σου λέει<<μπορεί να τον έχουμε και του χρόνου>>Αυτοί που θα μείνουνε δηλαδή που δεν ξέρω εγώ, ούτε είναι πιθανόν και ο Αλαφούζος ποίοι είναι. Όχι ότι ο <<Αλαφού>> θα τρώει καμία καψούρα να κρατήσει τον Φορναρόλι ή τον Βελάσκεζ για να του θυμίζουν τον Βαρελά,αλλά οι περισσότεροι παίκτες στον Παναθηναικό για να φύγουν ,πρέπει και οι ίδιοι να το θέλουν ή να τους αποζημιώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου