Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Βόμβες στη Γ.Σ.


Βόμβες στη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού
23:15, 8/4/13
Συντάκτης : ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΡΗΣΑναμένονταν με μεγάλο ενδιαφέρον και εν τέλει δεν διέψευσε τις προσδοκίες. Η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εμπεριείχε αποκαλύψεις.

Πρώτα απ’ όλα για το θέμα του γηπέδου στο Βοτανικό. Όπως εξήγησε ο νομικός σύμβουλος του Α.Ο. Σταύρος Παναγιωτόπουλος «η Διπλή Ανάπλαση ξεκίνησε ως ένα πρότζεκτ με δίκαια ανταλλάγματα για τον Παναθηναϊκό και έχει καταντήσει εφιάλτης για τον Σύλλογο. Εμείς ως Ερασιτέχνης δεν έχουμε λάβει ποτέ από το 2006 μέχρι σήμερα ένα έγγραφο με τις θέσεις της ΓΗΠΕΛ, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα πει ΓΗΠΕΛ».


Ο δικηγόρος του Ερασιτέχνη επιτέθηκε στο Δήμο Αθηναίων και προσωπικά στο Δήμαρχο –και μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»- Γιώργο Καμίνη. «Ακόμα δεν έχει εκδοθεί απόφαση για το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τη Διπλή Ανάπλαση. Το Συμβούλιο της Επικρατείας συζητάει το θέμα αλλά δεν έχει καταλήξει. Εμείς είμαστε μόνοι μας. Έχουμε απέναντί μας τον Δήμο Αθηναίων που εχθρεύεται τον Παναθηναϊκό και ο Δήμαρχος δεν λαμβάνει υπόψιν τις θέσεις μας», είπε ο Παναγιωτόπουλος.


Σε ό,τι αφορά τη Λεωφόρο ο Παναγιωτόπουλος εξήγησε ότι ελλοχεύει ακόμα ο κίνδυνος να χαθεί τονίζοντας ότι δόθηκε «παράταση ζωής για πέντε χρόνια. Παρακολουθούμε το θέμα».


Ένα άλλο φλέγον θέμα που συζητήθηκε αφορούσε το οικονομικό πρόβλημα του Ερασιτέχνη. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος ανέφερε ότι υπάρχουν χρέη ύψους 3,5 εκατ. ευρώ!«Βρίσκομαι στο τέλος της θητείας μου και θέλω να σας ενημερώσω ότι κάποια θέματα μαζί με το Δ.Σ τα αντιμετωπίσαμε παλικαρίσια. Η πρώτη θητεία του Πρωτοδικείου δεν είχαμε προστασία, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα χωρίς την έγκριση του Πρωτοδικείου. Τα προβλήματα είναι τεράστια είναι καθημερινά, και τα αντιμετωπίσαμε μόνοι μας, οι μεγάλοι Παναθηναϊκοί δεν έδωσαν ούτε ένα ευρώ. Αν δεν ρυθμιστούν τα χρέη δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί κανένα πρόβλημα, εκτός αν αποφασιστεί από τη Γ.Σ να "νεκρώσουν" κάποια τμήματα», είπε ο Μακρόπουλος.


Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε και στη συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, υπογραμμίζοντας ότι εκτός από την προφορική συμφωνία, κάποια πράγματα έχουν μπει και σε χαρτί. «Μέχρι σήμερα παίρναμε το 3,5% αντί για το 10% από τα καθαρά. Αυτή τη συμφωνία βρήκαμε όταν παραλάβαμε. Με τον πρόεδρο (σ.σ. Αλαφουζο) έχουμε πει να μας δίνει το 15% επί των μεικτών. Τα 82.000 ευρώ που μας οφείλονται είναι περυσινά διαρκείας ενώ τα φετινά θα τα πάρουμε μέχρι το τέλος Ιουνίου. Επίσης, έχουμε συμφωνήσει να πάρουμε 15% από διαφήμιση. Για το γήπεδο δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ», τόνισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου