Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Η εβδομάδα που πέρασε μας θύμισε τις δύο μεγαλύτερες ευρωπαϊκές στιγμές του Παναθηναϊκού της τελευταίας 20ετίας. Τον εκτός έδρας θρίαμβο στο Αμστερνταμ το 1996 και το εξέχαστο 1-0 στη Λεωφόρο επί της Μπαρτσελόνα το 2002. Για πολλούς, σημειολογικά, η αντίστιξη αυτής της συγκυρίας, της επετείου δηλαδή δύο σπουδαίων ευρωπαϊκών στιγμών του Παναθηναϊκού, την ώρα που η ομάδα παλεύει και μάλιστα από μειονεκτική θέση να φτάσει τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, αποτελεί αφετηρία για ειρωνικά, πεσιμιστικά και απαξιωτικά σχόλια του τύπου «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς».
Αυτή η προσέγγιση όμως δεν είναι μονόδρομος...
Διαβάστε περισσότερα στην ηλεκτρονική έκδοση του ΠΑΟ NEWS: The Official Match Programme, για την 28η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League OΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, πατώντας την εικόνα του εξωφύλλου που εμφανίζεται παρακάτω.

 Τα εισιτήρια για τον αγώνα διατίθενται στην τιμή των 10 €. Περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία διάθεσης εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε εδώΘυμίζουμε ότι για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδό στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Καλή ανάγνωση και σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ στις 19:30 για να στηρίξουμε την ομάδα μας!


ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

http://palaimaxoipao1908.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου