Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.ΟΜακρόπουλος: «Παραμένω μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν»


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο Σαββάτο 06 Απριλίου, 2013
Μακρόπουλος: «Παραμένω μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν»


Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος παρακολούθησε την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ και συγκινημένος από την πρόκριση των κοριτσιών στην τελική φάση του πρωταθλήματος αλλά και από τις εκδηλώσεις στήριξης στο πρόσωπό του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Βλέποντας αυτή την τόσο συγκινητική προσπάθεια των κοριτσιών αλλά και την εξέλιξη και όλες τις προσπάθειες των  υπόλοιπων τμημάτων του Παναθηναϊκού, παραμένω εις τα καθήκοντα μου μέχρι να ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν, καθώς δεν θέλω σε καμία περίπτωση  να διαταράξω την αγωνιστική  προσήλωσή τους στο στόχο». 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της «μάνας του λόχου» ανέφερε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις αθλήτριες και το προπονητικό τιμ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ για την πρόκρισή τους στα τελικά. Συγχαρητήρια όμως και στην ομάδα πόλο για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Τέλος, πληροφορήθηκα με χαρά την πρόκριση της Εθνικής κορασίδων βόλεϊ στο Παγκόσμιο και θέλω να πω πολλά μπράβο στην Ανθή Βασιλαντωνάκη και τη Μαρία Σωτηρίου αλλά και σε όλο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου