Τρίτη, 23 Απριλίου 2013


Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός έχει την αύρα»

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 09.10
Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός έχει την αύρα» | onsports.gr

Στον ΟΤΕ TV μίλησε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και αναφέρθηκε στη «μάχη» που θα δώσει την Πέμπτη (25/04) ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη έτσι ώστε να βρεθεί σε ένα ακόμα Final Four. Ο εμβληματικός «Φράνκι», μίλησε ακόμη για την εκ βάθρων αλλαγή που έγινε στο ρόστερ της ομάδας φέτος και απένειμε τα εύσημα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τις επιλογές και την επιμονή του στην ομάδα.
«Το παιχνίδι είναι ανοικτό και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ένα σταθερό πρόσωπο σε αυτή τη σειρά, μία ταυτότητα, εκτός από το τελευταίο παιχνίδι που ήταν μια κακή βραδιά», είπε αρχικά ο Φραγκίσμος Αλβέρτης και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Ο Παναθηναϊκός, από τον πρώτο μέχρι τον "τελευταίο", έχει μια αύρα και μια τρέλα για την ομάδα. Όλοι ζουν και αναπνέουν για την ομάδα. Όποιος έρχεται προσαρμόζεται αμέσως και δεν είναι εύκολο να αλλάξεις δέκα παίκτες. Μέχρι τώρα έχουμε πάει καλά, παρά την αμφισβήτηση».
Όσο για την ηγεσία της ΚΑΕ, υποστήριξε: «Ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος) έχει κερδίσει το στοίχημα μέχρι τώρα και πηγαίνει για πιο πολλά. Έρχεται φουριόζος... αγαπάει την ομάδα και ακούει. Είναι πάντα εκεί και αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Έχει ήδη ένα Κύπελλο, βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Final 4 και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα».
Ενώ τέλος, για την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα, ανέφερε: «Αυτό που γίνεται στο ΟΑΚΑ, δεν γίνεται πουθενά στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου