Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013


Δομάζος: «Όλη η Παλλήνη γήπεδο!»

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 19.27
Δομάζος: «Όλη η Παλλήνη γήπεδο!»  | onsports.gr
Ο «Στρατηγός» του Παναθηναϊκού μίλησε στο «Ζω Παλλήνη» για το φιλανθρωπικό φιλικό της Μεγάλης Δευτέρας των παλαίμαχων του Παλληνιακού με τους «πράσινους» και ζήτησε ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο αφού «είναι για καλό σκοπό»!

Κρατούμενο ένα: όταν πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό δεν λες ποτέ «όχι»! Κρατούμενο δεύτερο: οι παλαίμαχοι του Παλληνιακού πήραν σημαντική πρωτοβουλία και ο Παναθηναϊκός δέχθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα να προσφέρει λάμψη από το παρελθόν ώστε να ενισχυθεί το Ίδρυμα Αγίων Αναργύρων.

Για τον λόγο αυτό ο Μίμης Δομάζος απηύθυνε κάλεσμα στους Παλληνιώτες να βρεθούν στο «Γ. Δέδες», όπου και θα γίνει το παιχνίδι (29/4, 18:00), ώστε να μπει ένα λιθαράκι βοήθειας στα παιδιά και τις οικογένειες που φιλοξενούνται στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων.

Βλέπετε τα έσοδα από τις εισπράξεις του φιλικού των παλαιμάχων θα δοθούν στο Ίδρυμα. Αν μη τι άλλο, ο σκοπός είναι ιερός! Δε νομίζετε;

«Μας κάλεσαν από τον Παλληνιακό για το συγκεκριμένο φιλικό και φυσικά όταν πρόκειται για έναν τέτοιο σκοπό δεν μπορείς να πει όχι. Εμείς όπως γνωρίζετε, καθώς κι άλλες ομάδες, παίζουμε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αυτό που κάνουμε, και είναι σημαντικό, αφορά την βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε μέσα από το ποδόσφαιρο σε όσους έχουν ανάγκη.

Ελπίζω και θέλω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει από την μεριά του αυτή την προσπάθεια. Τέτοιες πρωτοβουλίες όπως αυτή του Παλληνιακού είναι σημαντικές και ειδικά στις μέρες μας. Από την πλευρά μας θα δώσουμε ότι μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο ώστε όσοι θα βρεθούν στο παιχνίδι αυτό να περάσουν όμορφα. Να περάσουν ευχάριστες στιγμές και εμείς να προσφέρουμε θέαμα μέσα από το ταλέντο μας και να θυμίσουμε πως ήταν οι παλιές ωραίες εποχές», τόνισε ο Μίμης Δομάζος.

Πηγή: zwpallini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου