Σάββατο, 6 Απριλίου 2013


Μπα σε καλό σου βρε Γιάννη….χαχαχα…. σταμάτα να χαρείς…..δεν αντέχουμε άλλο ….χαχαχαχαχα

Written by Oscar. Posted in 1965oscarΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
skitso-gelio-660x355
Published on Απριλίου 05, 2013 with No Comments
 
Το διαβάσαμε και αυτό….. σε αδιέξοδο ο Γιάννης Αλαφούζος επειδή οι αντιδρούν οι οργανωμένοι και μή στην πρόσληψη Νταμπίζα.
Πιθανολογώ ότι σε αδιέξοδο έχει περιέλθει ο Γιάννης γιατί δεν υπάρχει άλλος να αναλάβει την ομάδα με τα τόσα προβλήματα που της κληρονόμησαν οι α-μέτοχοι , προεξέχοντος του προκαθήμενου της Ολυμπιακής παράγκας αγέλαστου παρκαδόρου ζυθοποιού …κατά κόσμον Τζίγγερ.
Το ότι θα φτάναμε σε αδιέξοδο επειδή δεν θέλουμε έναν αντι-Παναθηναικό (κατα δήλωση του) σαν τεχνικό διευθυντή, νομίζω ότι κανείς (όσο νοσηρή φαντασία και να έχει) δεν το περίμενε.
Δηλαδή Γιάννη αν δεν έρθει ο Νταμπίζας δεν θα έχουμε άλλον τεχνικό διευθυντή…….ελα πες ότι μας κάνεις πλάκα για να γελάσουμε…βέβαια και τώρα γελάμε αλλά από τα νεύρα μας …..
Ρε συ Γιάννη εδω δεν έχουμε λεφτά, δεν έχούμε γήπεδο, δεν έχουμε παίχτες, δεν έχουμε πάρει αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ, δεν έχουμε μονιασμένους φιλάθλους, δεν έχουμε προπονητή της προκοπής, δεν έχουμε πετύχει τον στόχο μας για ισονομία στο πρωτάθλημα της SUPERLIGDAS, δεν έχουμε προπονητικό κέντρο δικό μας, δεν θα έχουμε σε λίγα χρόνια ούτε την Λεωφόρο, δεν έχουμε όραμα, με λίγα λόγια δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι …..και εσύ έπεσες σε αδιέξοδο γιατί δεν θέλουμε τον αντι-Παναθηναικό (κατά δήλωση του Νταμπίζα) σαν τεχνικό διευθυντή………πλάκα μας κάνεις ε?…..έλα πες το μην ντρέπεσαι…..κάνεις χωρατά για να γελάσουμε .
Πάντως αν είναι αστείο είναι πετυχημένο…..νάσαι καλά……γελάσαμε…..πολύ καλό……..μπα σε καλό σου…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου