Σάββατο, 18 Μαΐου 2013


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΒΓΕΝΟ-ΤΖΙΓΓΕΡ-ΑΛΑΦΟΥ

Πηγή: Intime
Ο Βγενόπουλος έχει κόλλημα με τη ΓΗΠΕΛ. Ο Βγενόπουλος θέλει λογοδοσία με την ΓΗΠΕΛ. Μ'έχει τρελλάνει με την ΓΗΠΕΛ ο Ανδρέας και πως, δήθεν, αν δεν του πω τι έχει γίνει με την ΓΗΠΕΛ δεν θα δώσει ούτε φράγκο στον Παναθηναϊκό. Αυτά λέει, αυτά είπε και χθες στο ραδιόφωνο της Θύρας 13 ο Αλαφούζος.

Τι ακριβώς συμβαίνει, να τα βάλει σε μία λέξη ο αποδυτηριάκιας, και να τα ξεκαθαρίσει . επειδή μας διαβάζουν και μη παναθηναϊκοί, χωρίς να είναι σίγουρο ότι όλοι οι παναθηναϊκοί ξέρουν τι τρέχει. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. 

Την ΓΗΠΕΛ την έφτιαξε ο Τζίγγερ για να τρέξει το πρότζεκτ στο Βοτανικό. Αφολυ είχαν προηγηθεί τόσα και τόσα με κράτος και Δήμο Αθηναίων και δεν προχωρούσε το γήπεδο του Παναθηναϊκού, ο Βαρδινογιάννης ανέλαβε να το κτίσει αυτός κι έφτιαξε την εταιρεία αυτή, την ΓΗΠΕΛ.

Αναλαμβάνει ο Αλαφούζος, θέλει να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κι όταν ζητάει να τσοντάρει ο Βγενο, ο τραπεζίτης, που ακόμα δεν έχει πάρει πρέφα τι σόι ρόλο παίζει ο σκάυς, δηλαδή μήπως είναι μπροστινός του Τζίγγερ, του λέει: Φέρε μου χαρτιά ότι η ΓΗΠΕΛ δεν έχει πάρει μπροστάντζα από κάποιον κατασκευαστή. να δούμε, δηλαδή, αν χρωστάει σε κανέναν Βωβό.

Να, ποια είναι η ιστορία της ΓΗΠΕΛ. Αυτό είναι όλο; Όχι, βέβαια. Δεν έχουν τελειωμό τέτοιες ιστορίες.

Ξανά μανά ο Αλαφού με τον Βγενό, να του αρπάξει τίποτα για την αύξηση του Μ.Κ., ξανά μανά ο τραπεζίτης στην ίδια κασέτα. "Γιαννάκη, σου ζήτησα να δω χαρτιά..., μήπως η ΓΗΠΕΛ πήρε προκαταβολή, μετά από εκείνη του Βωβού, και από τον Μπόμπολα...".

Δεν υπάρχει τίποτα, επιμένει ο Αλαφού. Στο μεταξύ ο Τζίγγερ επέστρεψε το ποσό της προκαταβολής σα χορηγία στην ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου