Τρίτη, 21 Μαΐου 2013


Διάψευση και άγνοια για αποχώρηση!

Μαΐου 20, 2013Ο Ανδρέας Βγενόπουλος διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί σταδιακής αποχώρησης του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η δέσμευση του Γιάννη Αλαφούζου προς την Θύρα 13, ως προς τις γραπτές εγγυήσεις για τον Βοτανικό επανέφεραν ώστε και μέσω δημοσιευμάτων, τον Ανδρέα Βγενόπουλο και πάλι στο προσκήνιο. Εξάλλου, ο ίδιος κατά το παρελθόν είχε ξεκαθαρίσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη πως αν αναλάβει με υπογραφές και όχι με λόγια τις ευθύνες για το πρότζεκτ του γηπέδου θα συνείσφερε οικονομικά με ένα ποσό που θα έλυνε κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό το οικονομικό πρόβλημα του συλλόγου.
Τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δημιούργησαν σενάρια. Ένα από αυτά που «έπαιξε» σε εφημερίδες και σάιτ ήταν της σταδιακής αποχώρησης του «mr. MIG» από την ΠΑΕ.
Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο των «πρασίνων», ο οποίος ήταν ξεκάθαρος. «Μου προκαλεί έκπληξη τα όσα γράφονται. Τα διαψεύδω, έχω πλήρη άγνοια για τα όσα λέγονται σχετικά με αποχώρηση μου από τον Παναθηναϊκό και δεν έχουν καμία σχέση με εμένα».

Το θέμα με τις υπογραφές

Από κει και πέρα, αξίζει να ξεκαθαρίσουμε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν πρόκειται να… πιέσει τον Γιάννη Αλαφούζο να αναλάβει τις ευθύνες για τον Βοτανικό. Κατά το παρελθόν έχει συναντηθεί αρκετές φορές με τον ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού», του έχει προτείνει συγκεκριμένες λύσεις στο πρόβλημα και απλά περιμένει τις κινήσεις του Αλαφούζου. Μέχρι στιγμής, ο «mr. ΣΚΑΪ» δεν έχει ακολουθήσει τον δρόμο που έχει προτείνει ο «Βγενό». Ωστόσο, αν υπάρξουν γραπτές εγγυήσεις για το θέμα του γηπέδου τότε δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου