Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013


Πολλά και διαφορα γράφονται και ακούγονται παντού μετά την κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου να αγοράσει το «Απήλιον». Τα περισσότερα βεβαια από τους συνήθεις υποπτους κολαούζους…


Επειδή σε διαφορα μπλόκ και σαϊτ, είδα κάποια σχόλια του στυλ «και που αγοράστηκε το Απήλιον τι έγινε;;, πάλι θα σέρνεται η ομάδα του χρόνου αφού δεν έχει παίκτες» κλπ., θέλω…να τα σχολιάσω.
Τα θεωρώ πολύ κοντόφθαλμα και ότι ανακατεύουν πράγματα άσχετα μεταξύ τους!
Δηλαδή, η αγορά του προπονητικού κέντρου, το οποίο θα ανήκει ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και όχι στον Αλαφούζο ή σε κάποια εταιρία του (κάτι που…εκτοξεύει τον Αλαφούζο πάρα πολλές θέσεις ψηλότερα από εκεί που βρισκόταν στον…πίνακα Παναθηναϊκής αξίας!) είναι μια υπόθεση που αφορά τα επόμενα ΠΟΛΛΑ χρόνια και πάει πολύ πιο μακρυά από τι θα γίνει αγωνιστικά του χρόνου!
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΗΠΕΔΟΥ – ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!
Επίσης…και αγωνιστικά θα επιδράσει (χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε καλούς παίκτες). Δηλαδή, όλοι δε λέγαμε ότι «στο δηλητηριασμένο περιβάλλον της Παιανίας και οι καλύτεροι καταστρέφονται», ότι «και το Ροναλντίνιο να φέρουν Μπασινά θα τον κάνουν»; Ε, ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠ” ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ! ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ (ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ…ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ…ΚΑΜΑΡΙΩΝ ΜΑΣ!
Τέλος, είναι μια επίδειξη δύναμης ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΑΝ…ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥαπέναντι στην οικογένεια των καταραμένων! Εκεί δηλαδή που αυτοί πίστευαν ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα, τελικά…βρέθηκαν οι ίδιοι να έχουν πρόβλημα και να είναι εντελώς χαμένοι, με τρόπο που δεν είχε ξαναγίνει από το 2008 – και μάλιστα με τρόπο που δεν ήταν μόνο λόγια του αέρα αλλά ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ!

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ! Κερδήθηκε όμως μια πάρα πολύ σημαντική μάχη και μάλιστα το κέρδος από αυτήν είναι τέτοιο που κανείς δεν μπορεί να το πάρει πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου