Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

''Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη ...πρέπει να γίνει μια ανάλογη εκδήλωση γιατί προσέφερε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Το αξίζει".


Ομπράντοβιτς: Έχω δουλέψει και χωρίς να πληρωθώ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του στα "Αθλητικά Νέα των Συντακτών" αναφέρθηκε για τα στοιχεία που μπορούν να δημιουργήσουν...
μία ομάδα πέρα από τα οικονομικά δεδομένα ενός συλλόγου. Επίσης, τόνισε ότι δε θα είχε πρόβλημα να δουλέψει σε ομάδα με χαμηλό μπάτζετ. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ζοτς για Γκάλη και Γιαννάκη.

Μεταξύ άλλων είπε ο Ομπράντοβιτς:
"Για να γίνει μια μεγάλη ομάδα δεν χρειάζεται να είναι μόνο πολύ πλούσια. Αλλες αξίες παίζουν σημαντικότερο ρόλο. Στην δεύτερη μου χρονιά στην Παρτιζάν δεν είχαμε καθόλου χρήματα εξαιτίας της κρίσης και του εμφύλιου πολέμου στην χώρα μας. Αυτό δεν μας πείραξε καθόλου. Κάναμε την δουλειά μας όσο δυνατόν καλύτερα".....

Τέλος, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει κάτι παρόμοιο για τον Παναγιώτη Γιαννάκη:" "Εκπληκτικό, καταπληκτικό. Μια μεγάλη γιορτή για έναν μεγάλο αθλητή. Μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν. Να ξέρουν ότι προσέφεραν κάτι σπουδαίο όχι μόνο σε έναν μεγάλο αθλητή αλλά στο μπάσκετ.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης επίσης αξίζει μια ανάλογη τιμή. Τότε ο Αρης στηριζόταν στο δίδυμο των Γκάλη-Γιαννάκη. Λίγο πολύ ήξερες τί σκόπευαν να κάνουν, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να τους σταματήσεις. Δεν εξετάζω σε ποια ομάδα προσέφερε περισσότερα ο Παναγιώτης Γιαννάκης, στον Αρη, στον Παναθηναϊκό ή στην Εθνική. Και σε αυτόν πρέπει να γίνει μια ανάλογη εκδήλωση γιατί προσέφερε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Το αξίζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου