Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Συνάντηση ΠΑΝ.ΚΙ. - Μακρόπουλου

Συνάντηση με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο είχαν μέλη του Παναθηναϊκού Κινήματος. Θέματα συζήτησης ήταν η ανάληψη του τμήματος Σκοποβολής από το ΠΑΝ.ΚΙ, η ενημέρωση των δημοτών της Αθήνας για το «γηπεδικό» και η διερεύνηση των ενεργειών για την κατοχύρωση της Λεωφόρου...

Στα πλαίσια του κύκλου των επαφών του Παναθηναϊκού Κινήματος με διοικητικούς παράγοντες του Συλλόγου, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο, τον γενικό γραμματέα και δύο μέλη συναντήθηκε χθές 27/05 με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στο γηπεδικό.

Αίτημα των μελών του ΠΑΝ.ΚΙ. είναι να προσκληθούν στη συνέλευση όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, αλλά και γενικότερα όλων των δημοτών της Αθήνας.

Ως δεύτερο αίτημα ζητήθηκε η διερεύνηση της δυνατότητας του Ερασιτέχνη να προβεί σε νομικές ενέργειες, με στόχο την κατοχύρωση της ιδιοκτησίας του γηπέδου της Λεωφόρου.

Τέλος, σε μία προσπάθεια έμπρακτης στήριξης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, προτάθηκε η ανάληψη του τμήματος της Σκοποβολής, με πρόθεση να καλυφθεί το σύνολο των εξόδων του συγκεκριμένου τμήματος αποκλειστικά από τα μέλη του Κινήματος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος δεσμέυτηκε να ενημερώσει το ΔΣ του Ερασιτέχνη και να απαντήσει στο σύνολο των αιτημάτων που του τέθηκαν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Πηγή: pan-ki.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/05/Synanthsh-PANKI-me-ton-Axillea-Makropoulo.html#ixzz2Ub27Pc6p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου