Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

....ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ...

«Πήραν δωρεάν τις μετοχές,
 όχι και την Παιανία»
O Γιώργος Βαρδινογιάννης είναι ενοχλημένος από τη στάση της διοίκησης στο θέμα των συνθημάτων κατά της οικογένειάς του και ξεκαθάρισε πως δεν θα έκανε δώρο την Παιανία.

Ο Παναθηναϊκός τελικά κάνει δικό του το «Απήλιον» και αποχωρεί από την Παιανία, για την οποία δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη. Ο «καπετάνιος» μίλησε για το προπονητικό κέντρο στην εφημερίδα «Live Sport» και τόνισε πως δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει την Παιανία τσάμπα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για…
…το υψηλό ενοίκιο της Παιανίας: «Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρεία, σε εκτιμητή μεσίτη, και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Επί της τιμής αυτής που της δόθηκε από τη μεσιτική εταιρεία (1,8 εκατ. ευρώ), εγώ έκανα έκπτωση 600.000 ευρώ. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά…»
…την δυσαρέσκειά του στα υβριστικά συνθήματα κατά της οικογένειάς του την οποία εξέφρασε στον Παναγόπουλο: «Φυσικά. Του είπα δεν έχω δει καμία αντίδραση σας. Τον Παναθηναϊκό σάς τον χαρίσαμε. Δεν είδα να καταδικάζετε όλη τη χρονιά με μία ανακοίνωση αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο…»
…την απάντηση του Παναγόπουλου: «Μου είπε δεν είμαστε εμείς, άλλοι είναι πίσω από αυτά. Δεν ελέχθη όνομα. Αλλά το φωτογράφισε»
…την πώληση της Παιανίας: «Δεν είναι προς πώληση η Παιανία. Αλλά αν υπάρξει πρόταση τη συζητώ. Δεν έχω πει εγώ κανένα νούμερο… Από τη μία λένε “δεν έχουμε λεφτά” και από την άλλη λένε ότι θέλουν να αγοράσουν την Παιανία»
…το μέλλον της Παιανίας αν φύγει ο Παναθηναϊκός: «Αυτήν τη στιγμή δεν θεωρείται δεδομένη η συμφωνία. Συμφωνήσαμε στο τίμημα αλλά υπαναχώρησαν. Επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν “δεν έχουμε λεφτά”… Νομίζουν ότι θα γίνει ό,τι και με τις μετοχές. Το θέλουν δωρεάν. Αλλά αυτό δεν θα γίνει».
…την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Με πικραίνει η εικόνα του Παναθηναϊκού. Εγώ δεν μποήκα το 1979 για να εκμεταλλευθώ τον Παναθηναϊκό, μπήκα από μεράκι, εις βάρος της οικογένειάς μου και της δουλειάς μου».
…τον Γιάννη Αλαφούζο: «Δεν κάνω κρίση για κανέναν».
…την επιστρoφή της οικογένειας στην ομάδα: «Με τις παρούσες συνθήκες δεν το βλέπω. Έχει αλλάξει τίποτα στον αθλητισμό από τη μέρα που έφυγα;»

ΠΗΓΗ:http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου