Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Όλα ή… τίποτα

Στις 13:30 η ακρόαση του Παναθηναϊκού ενώπιον της UEFA με στόχο την αδειοδότηση και τη συμμετοχή στο Europa League. Αισιοδοξία στην ΠΑΕ μεν, αλλά κίνδυνος ακόμη και για περιορισμό στις μεταγραφές.
Όλα ή… τίποτα
Τελευταία ενημέρωση 20/06/2013, 07:01
Στη Νιόν είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων των φίλων του Παναθηναϊκού καθώς εκεί στις 13:30 θα παραστεί ενώπιον της ειδικής επιτροπής αδειοδότησης ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πείσει το αρμόδιο όργανο πως ο σύλλογος βρίσκεται σε τροχιά εξυγίανσης, προκειμένου να αδειοδοτηθεί και-εφόσον ο ΠΑΣ Γιάννινα μείνει εκτός Europa League-να πάρει τη θέση του στον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, που είναι από χθες στην Ελβετία, θα αναφερθεί στις κινήσεις που έχουν γίνει για τη μείωση του μπάτζετ (αποχωρήσεις μεγάλων συμβολαίων, φθηνές μεταγραφές), την αγορά προπονητικού κέντρου, την επιστροφή στη Λεωφόρο, τα προσδοκώμενα έσοδα από διαρκείας και μέλη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», αλλά και στη χορηγία 6 εκατ. ευρώ του ΣΚΑΪ. Ελπίζει πως αυτά τα στοιχεία θα πείσουν την UEFA ότι η ΠΑΕ είναι βιώσιμη και θα αδειοδοτηθεί. ... ... ...
http://www.sport-fm.gr/article/682708?
utm_medium=facebook&utm_source=dlvr.it&utm_campaign=yahoo_rss

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου