Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

 |  | 

Στις 8 Ιουλίου οι εκλογές του Ερασιτέχνη

Όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. οι εκλογές θα γίνουν στις 8 Ιουλίου και σε περίπτωση μη απαρτίας αυτές θα επαναληφθούν στις 15 του ίδιου μήνα.

Χθες, 13/6, το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο ενημερώθηκε ότι σε επικοινωνία που είχαν με τον Πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο, ο τελευταίος εμμένει στην παραίτησή του, την οποία το Δ.Σ έκανε αποδεκτή.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε τα μέλη ότι πριν από τη συνεδρίαση, οι κ.κ Τζιμέας και Κατσαρός απέστειλαν τις παραιτήσεις τους από το τη διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ακολούθησαν οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος, Λεκάκης και Βράχας δηλώνοντας ότι δεν μπορούν να παραμείνουν χωρίς τον Πρόεδρο και υποβάλλοντας με τη σειρά τους τις παραιτήσεις τους. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έπραξε το ίδιο και ο κ. Αντωνίου, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Προκειμένου να μην αφεθεί ο Σύλλογος αδιοίκητος, τα υπόλοιπα εννέα μέλη αποφάσισαν να παραμείνουν και να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό σε εκλογές. Παράλληλα και για το σκοπό αυτό, εξέλεξαν Πρόεδρο τον κ. Νίκο Τσίλη και Γενικό Γραμματέα τον κ. Χαράλαμπο Παπαπασχάλη.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουλίου 2013 με επαναληπτική ημερομηνία την 15η Ιουλίου 2013 στο κλειστό της Θύρας 7Α του γηπέδου Απόστολος Νικολαϊδης.

Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις, ωστόσο πρέπει να τονιστεί η αναγκαιότητα της παρουσίας των τακτικών μελών που είναι ταμειακώς ενημερωμένοι στην πρώτη συνέλευση, λόγω στενών χρονικών περιθωρίων για τον προγραμματισμό των τμημάτων του Συλλόγου. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/06/Stis-8-Iouliou-oi-ekloges-tou-Erasitexnh.html#ixzz2WCfONSSu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου