Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

"Ευχαριστώ" του Ερασιτέχνη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ερασιτέχνη ο οποίος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του για την πρωτοβουλία τους να διαθέσουν τα έσοδα από τη φιέστα στη "μάνα του λόχου".


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που όλοι έχουν εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό Α.Ο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Πρόεδρος Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η οικογένειά του, συνεχίζουν και παραμένουν πιστοί αρωγοί του Συλλόγου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους και τη διαρκή τους ανησυχία για τη «Μάνα του Λόχου». 
Η πρωτοβουλία να διατεθούν τα έσοδα της εκδήλωσης της Κυριακής (16/6) στον Παναθηναϊκό Α.Ο είναι μια ενέργεια που ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές. Όλος ο Παναθηναϊκός κόσμος να δώσει βροντερό παρόν στη μεγάλη φιέστα του Εξάστερου προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τους θριαμβευτές ακόμα ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο θέλει για άλλη μια φορά να σας συγχαρεί για την υπερηφάνεια και τη χαρά που τόσα χρόνια δίνετε στους φιλάθλους του Τριφυλλιού και να σας ευχαριστήσει που ακόμα και στις μεγάλες στιγμές της ομάδας δεν λησμονάτε ΠΟΤΕ τον Ερασιτέχνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου