Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

9 Ιουνίου 2013


Καραγκούνης όπως Ντελ Πιέρο!


Σε διαπραγματεύσεις με την Βίκτορι Μελβούρνης βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης.

Στον αυστραλιανό σύλλογο, ο οποίος έχει τη συμπαράσταση πολλών ομογενών, ευελπιστούν η πιθανή μεταγραφή του 36χρονου παίκτη να έχει τον αντίστοιχο αντίκτυπο με εκείνη του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο που από την Γιουβέντους επέλεξε να αγωνιστεί στην Σύδνεϋ.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου, προπονητής της Βίκτορι Μελβούρνης επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα περί πρότασης στον Γιώργο Καραγκούνη.

Αναλυτικά:

«Είχα έρθει στην Ευρώπη πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Έτσι πέρασα και από την Ελλάδα. Έκανα διακοπές και είχα και μια αναλυτική συζήτηση με τον Καραγκούνη. Για εμάς είναι μια προσπάθεια που καταβάλουμε να πείσουμε τον Γιώργο Καραγκούνη. Βέβαια, ο Γιώργος έχει προτάσεις από πολλές ομάδες. Είναι μια σπουδαία περίπτωση ποδοσφαιριστή. Είχα την ευκαιρία να γνωριστούμε και του εξήγησα τι μπορούμε να προσφέρουμε σαν ομάδα, ενώ αναφερθήκαμε και στο ποδόσφαιρο στη χώρα. Κάναμε την πρότασή μας, η οποία είναι συγκεκριμένη και τώρα περιμένουμε». 

-για την απάντησή του: 

«Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας. Έχει στόχους ακόμη στην καριέρα του. Και θέλει ακόμη να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Να μην ξεχνάμε ότι έχει ακόμα μπροστά του το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι κάτι που μας είπε, και πρόκειται για κάτι που μας αρέσει. Σίγουρα, δεν θα είμαστε μόνο εμείς, αυτοί που θα κάνουμε πρόταση σε έναν παίκτη σαν τον Γιώργο». 

-για την πρόταση: 

"Είναι συγκεκριμένη πρόταση. Δεν έχουμε βάλει προθεσμία για το πότε θα μας δώσει ο Γιώργος την απάντηση του. Πριν από δύο μέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική. Είναι κάτι που θα σκεφτεί και όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή θα μας απαντήσει. Εμείς συνομιλήσαμε και με τον μάνατζέρ του. Πλέον περιμένουμε. Για εμάς είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση να έρθει ένας παίκτης σαν τον Γιώργο στην Αυστραλία για να παίξει ποδόσφαιρο. Πέρσι έγινε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή με τον Ντελ Πιέρο. Και πλέον όλοι προσπαθούν να φέρουν γνωστούς ποδοσφαιριστές και με μεγάλη ποιότητα. Για τον σύλλογο μας θα είναι μία μεγάλη κίνηση να αποκτήσει έναν παίκτη σαν τον Γιώργο Καραγκούνη. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει την εξέλιξη των νεαρών παικτών. Η πορεία του στην Εθνική όλα αυτά τα χρόνια και η περσινή σεζόν του στη Φούλαμ ήταν κίνητρο για εμάς και η άφιξη του θα φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Θα είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα και το πρωτάθλημα της Αυστραλίας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου