Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο (10.6)ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο Δευτέρα 10 Ιουνίου, 2013α-α+
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο κατά τη σημερινή (10/6/13) συνεδρίασή του  και με αφορμή την από 7/6/13 ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία εκδόθηκε αμέσως μετά την επιστολή παραίτησης του Προέδρου κ. Αχιλλέα Μακρόπουλου προς τα μέλη του Δ.Σ του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ενημερώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

Πάγια θέση και πρωταρχικό μέλημα του Δ.Σ του Παναθηναϊκού Α.Ο ήταν, είναι και θα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι ΕΝΑΣ και ΕΝΙΑΙΟΣ και ότι η φυσική του έδρα ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει το γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης» στη Λ. Αλεξάνδρας. Προς την κατεύθυνση αυτή αποσκοπούν και όλες οι ενέργειες και οι προσπάθειές μας. 

Από την πρώτη κιόλας μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας και με αφορμή το δυσμενές νομοθετικό πλαίσιο που είχε ήδη διαμορφωθεί ερήμην του Παναθηναϊκού Α.Ο, καταβάλαμε κάθε προσπάθεια ώστε να αναδείξουμε το θέμα και να ανατρέψουμε την ισχύουσα κατάσταση απευθυνόμενοι προς όλους τους αρμόδιους φορείς. Στην προσπάθειά μας αυτή, παλεύαμε μόνοι μας. 

Συγχρόνως, συναινέσαμε αμέσως στην έκδοση παραχωρητηρίου του γηπέδου της «Λεωφόρου» μόλις αυτό μας ζητήθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς διευκόλυνσή της και επιτρέψαμε την έναρξη των εργασιών σε όλους τους χώρους του γηπέδου εις βάρος της λειτουργίας των τμημάτων μας. 

Μας προκαλεί, λοιπόν, έκπληξη και προβληματισμό η έκδοση της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ημέρα της παραίτησης του Προέδρου μας και ενώ οι διαπραγματεύσεις για τη σύναψη της συμφωνίας που θα ρυθμίζει τους επιμέρους όρους παραχώρησης του γηπέδου προς αυτήν, ήταν σε πλήρη εξέλιξη. 

Οι θέσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο από τον Μάρτιο του 2013 έχουν διατυπωθεί σαφώς, δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό και έχουν συμφωνηθεί στο ακέραιο από τους δυο Προέδρους. Πάγια θέση μας είναι ότι οι συμφωνίες κυρίων πρέπει να τηρούνται και οι υπογραφές να τιμώνται.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου