Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Καραγκούνης, Μόρας, Κοροβέσης η συνέχεια για ΠΑΟ

Ο Μπαϊράμι ήταν μόνο η αρχή για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» φουλάρουν για να «κλείσουν» Καραγκούνη, Μόρα για να δέσουν τον άξονα. Κινητικότητα για Κοροβέση.
Καραγκούνης, Μόρας, Κοροβέσης η συνέχεια για ΠΑΟ
Τελευταία ενημέρωση 05/06/2013, 08:05 
Το έχουμε πει εδώ και καιρό. Γιάννης Αναστασίου, Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος τα έχουν βάλει όλα κάτω, έχουν βρει ήδη τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται για το χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού και πλέον τους «χτυπάνε». Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει την πρόταση τους σε Γιώργο Καραγκούνη και Βαγγέλη Μόρα.

Με τον «Κάρα» τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις μαζί του, οι άνθρωποι της ομάδας τον θέλουν πάρα πολύ όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του αλλά κυρίως για τα ηγετικά του προσόντα και αυτό του το έχουν κάνει γνωστό. Ο Καραγκούνης φαίνεται πως έχει «ψηθεί» να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα για δεύτερη φορά και απομένει το τυπικό «ναι» μετά το ματς της Εθνικής.

Στον Βαγγέλη Μόρα έχει προταθεί συμβόλαιο δύο ετών, με οικονομικές απολαβές που τον ικανοποιούν αρκεί όμως να πάρει την ελευθέρας του από τη Βερόνα. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός είναι στο βασικό πλάνο των Αναστασίου, Νταμπίζα, Σαραβάκου και την οριστική του απάντηση θα τη δώσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά τον Κοροβέση, η περίπτωση του είναι δύσκολη γιατί ο άσος του ΠΑΣ έχει συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να το παλέψει όσο μπορεί αφού ο Αναστασίου έχει τον Κοροβέση σε μεγάλη εκτίμηση, ο Χριστοβασίλης θέλει χρήματα για να τον παραχωρήσει όμως ίσως να παίξει ρόλο η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να γίνει η μεταγραφή.

Ταυτόχρονα, θα «τρέξουν» και οι υποθέσεις των Φάλκενμπουργκ και Μπεργκ αφού εκείνοι είναι που παίρνουν σειρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου