Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Χρυσό ο Λάσκαρης στο άλμα επί κοντώ

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Λάσκαρης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Στίβου…
Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Παναγιώτης Λάσκαρης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στο στίβο, που διεξάγεται στις Σέρρες. Ο αθλητής του Παναθηναϊκού ήταν ο πρωταγωνιστής του άλματος επί κοντώ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με εκτίναξη 5μ. 35εκ.

Έδειξε, λοιπόν, με τον καλύτερο τρόπο πως ξεπέρασε πλήρως τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. 

Με την πρωτιά, εκτός από χρυσό μετάλλιο, εξασφάλισε και τη συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που θα γίνει στο Τάμπερε της Φινλανδία. 

Ο Παναγιώτης Λάσκαρης, ο οποίος γυμνάζεται με τον Δημήτρη Κυτέα (παλαιά δόξα του αθλήματος και του Παναθηναϊκού), δοκίμασε να ξεπεράσει και τα 5μ.51εκ. όμως απέτυχε, με καλά πάντως άλματα, δείχνοντας πως είναι θέμα χρόνου να καταφέρει και αυτή την επίδοση. 

Ο έτερος άλτης του Παναθηναϊκού Κώστας Γκούτης έμεινε σε χαμηλή τροχιά, με άλμα στο τελικό 4μ.00εκ.Achaean GenerationΔιαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/06/xrisos-o-Laskaris.html#ixzz2WjODMaZa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου