Κυριακή, 30 Ιουνίου 2013


Η ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ GREEN ZONE


 Καλή αντάμωση στη Λεωφόρο

Πέμπτη 27 Ιουνίου και ώρα 19:08, πραγματοποιείται
 η τελευταία ανάρτηση του GreenZone γι' αυτόν 
τον κύκλο.Γράφει ο Γιώργος Λιβέρης

Πριν από δύο με τρία χρόνια έκανε την εμφάνισή της μια παρέα από νέα παιδιά, οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνετά, μορφωμένα αλλά με πάθος, με αγάπη για το παρόν του Συλλόγου και με πραγματική λατρεία για την ιστορία του.
Στη σημερινή εποχή των οργιλών οπαδών, αποτελούσαν μια μοναδική νότα ευπρέπειας, αφοσίωσης αλλά και εργατικότητας. Είχαν ανησυχίες και πάσχιζαν για ότι αφορούσε τον Παναθηναϊκό. Ειδικά για την έρευνα της μεγάλης ιστορίας του Συλλόγου.

Μη υπαρχόντος ετέρου-καθώς ΠΑΕ και ερασιτέχνης- είχαν αρχίσει να αποσυντίθενται, οι Παλαίμαχοι Πρωταθλητές του Συλλόγου, αγκάλιασαν αυτά τα παιδιά σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί ζωντανή αυτή η φλόγα αλλά και η πνευματικότητα που διέθεταν.
Σύντομα ο πυρήνας τους δημιούργησε ένα θαυμάσιο site με την ονομασία GREEN ZONE. Ήταν ένα νουνεχές στολίδι της κοινωνικής δικτύωσης, με ποιότητα, ποικιλία, έκφραση και σωστή σύγχρονη διαχείρηση.
Ξαφνικά, το site ανήγγειλε την αναστολή των εμφανίσεων του. Δηλαδή το κλείσιμο του. Τελευταία ανάρτηση, στις 27/6 ώρα 19.08, με τίτλο Καλή αντάμωση στη Λεωφόρο... Η απόφαση ήταν ένα πραγματικό σοκ για όλους μας. Ήταν η είδηση ενός μικρού θανάτου, όπως λέμε στη δημοσιογραφία για τέτοια άσχημα μαντάτα.
Δεν γνωρίζω την πραγματική αιτία. Γνωρίζω μόνο το κακό που γίνεται και έρχεται να προστεθεί στα τόσα δεινά των φίλων του Παναθηναϊκού. Δεν γνωρίζω εάν αιτία είναι η απογοήτευση που όλους μας έχει κυριεύσει ή κάτι άλλο. Όμως βλέπω πόσο μεγάλη είναι η απώλεια ενός υψηλής στάθμης media από την κοινωνία μας.
Να προχωρήσω λίγο περισσότερο και να τολμήσω να χρησιμοποιήσω τη λέξη κατάρα, παντού και σε όλα. Είναι αυτή που σέρνει ότι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, ακόμη πιο βαθειά.
-Πασχίζει για έδρα, με πολλά ερωτηματικά
-Κοντράρεται με την ελληνική και διεθνή ηγεσία
-Εντελώς στραβώνει του Καραγκούνη, του Μόρα και του Φάλκενμπεργκ.
-Παραιτήθηκε ο πρόεδρος Αχ. Μακρόπουλος
-Ουδεμία οικονομική δυνατότητα υπάρχει
-Στον αέρα βρίσκεται το προπονητικό κέντρο
-Ο κίνδυνος Πρωτοδικείου για τον ερασιτέχνη είναι ορατός
-Ουδεμία προοπτική υπάρχει για Ευρώπη το 2014
-Ο Σισέ και ελεύθερος που μένει από ΚΠΡ είναι πρακτικά αδύνατον να έρθει στον Παναθηναϊκό.
Πλήρης διάλυση οριζόντια και κάθετα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου