Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ΄΄

Διάθεση για συνεργασία ΠΑΕ-Ερασιτέχνη ΠαναθηναϊκούΠραγματοποιήθηκε την Τετάρτη Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσία για πρώτη φορά και του νέου προέδρου του Ερασιτέχνη Ηλία Μιχαλαριά και διαπιστώθηκε κοινή θέληση για συνεργασία και λύση όλων των προβλημάτων ανάμεσα στις δυο πλευρές. Διαβάστε τι συζητήθηκε στο Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ.

Το Δ.Σ. είχε ξεχωριστή σημασία όχι τόσο για την θεματολογία του όσο για το ότι ήταν το πρώτο με την παρουσία του νέου προέδρου του Ερασιτέχνη Ηλία Μιχαλαριά καθώς σε όλα τα προηγούμενα πήγαινε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της «μάνας του λόχου» Αχιλλέας Μακρόπουλος.
Στο Δ.Σ. αυτό στο οποίο Πβρέθηκε και ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος κυριάρχησε η καλή διάθεση τόσο από πλευράς της ΠΑΕ και προσωπικά του Γιάννη Αλαφούζου όσο και από πλευράς Ερασιτέχνη ώστε να βρεθεί λύση στα όποια προβλήματα υπάρχουν ανάμεσα στις δυο πλευρές ενώ και οι δυο άνδρες έδειξαν διάθεση να καθίσουν άμεσα γύρω από το ίδιο τραπέζι και όχι μόνο να συζητήσουν αλλά και να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.
Μένει να δούμε αν τα όσα ειπώθηκαν και αν η διάθεση και το θετικό κλίμα που υπήρξε μετουσιωθεί και σε πράξεις. 
Από εκεί και πέρα ως θέμα συζήτησης ήταν η ολοκλήρωση της μεταφοράς και το κόστος από την Παιανία στο νέο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού με όλα τα μέλη του Δ.Σ. να μιλάνε για μια νέα εποχή για το Τριφύλλι σε ένα σπίτι που είναι δικό του και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερα από την Παιανία.
Μεταξύ των μελών του Δ.Σ. μάλιστα συζητήθηκε και το όνομα και ακούστηκε η λέξη «Γιώργος Καλαφάτης» ή «Καλαφάτειον» αλλά το πιθανότερο είναι να τεθεί προς ψηφοφορία το συγκεκριμένο θέμα.
Γραφεία στο Κορωπί στο άμεσο μέλλον
Εν συνεχεία τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν και για την μετακόμιση στα νέα γραφεία της ΠΑΕ και εκεί έπεσε στο τραπέζι η κουβέντα πως οι πράσινοι θα φύγουν στα μέσα Αυγούστου για να πάνε κάπου αλλού προσωρινά αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα μετακόμιση με τα γραφεία να πηγαίνουν στο νέο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.
Επίσης έγινε κουβέντα για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό χωρίς να ειπωθούν όμως αναλυτικά ονόματα και υποθέσεις που απασχολούν το Τριφύλλι.
Εν συνεχεία ο νέος γενικός διευθυντής Αγησίλαος Τουματάζος ανακοίνωσε ένα νέο οργανόγραμμά που θα ακολουθήσει η πράσινη ΠΑΕ από εδώ και πέρα.
Έτοιμος και ανταγωνιστικός
Ακόμα έγινε συζήτηση και για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και υπήρξε σιγουριά από τα μέλη που βρίσκονται κοντά στην ομάδα πως η δουλειά που γίνεται είναι σε καλό δρόμο και πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος και ανταγωνιστικός όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ του.
Τέλος έγινε αναφορά και στα διαρκείας του Παναθηναϊκού που έχουν φτάσει στις 5.000 έως τώρα με τα μέλη του Δ.Σ. να τονίζουν πως είναι ικανοποιημένοι από τη στήριξη που δείχνει έως τώρα ο κόσμος του Τριφυλλιού αλλά περιμένουν αύξηση καθώς είναι ο μοναδικός πόρος αυτή τη στιγμή που προσφέρει άμεση ρευστότητα στην πράσινη ΠΑΕ.

Πηγή: prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου