Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

Παρουσιάζεται η νέα φανέλα!

Η Adidas έκανε γνωστό ότι την Παρασκευή (2/8) θα γίνει η παρουσίαση της φετινής εμφάνισης του Παναθηναϊκού και τα «Πράσινα Νέα» σας μεταφέρουν πως θα είναι η φανέλα του Τριφυλλιού με οριζόντιες ρίγες που θα παρεπέμπουν σε Σέλτικ.

Στην φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού όπως αφήνεται να εννοηθεί και από την φωτογραφία της Adidas και από όσα έμαθαν τα «Πράσινα Νέα» επιστρέφουν οι ρίγες στη φανέλα. Μόνο που αυτές θα είναι οριζόντιες και αρκετά φαρδιές. Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην ιστορία του Τριφυλλιού καθώς ναι μεν το 1930 και το 1934 υπήρχαν ρίγες αλλά πολύ λεπτές ενώ το 1994 οι ρίγες ήταν διαγώνιες.
Όλες τις άλλες φορές που έχουν υπάρξει ρίγες στην φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν κάθετες με πιο χαρακτηριστική την εμφάνιση του 1993 και του 1995.
Την ίδια ώρα το Τριφύλλι παραμένει ανάγλυφο στο μέρος της καρδιάς και ο γιακάς δεν διαφέρει πολύ από αυτόν της τωρινής εμφάνισης.
Σε ότι έχει να κάνει με την δεύτερη φανέλα αυτή σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να είναι μπλε με πράσινο και κάποιες χρυσές πινελιές.
Τέλος τρίτη φανέλα θα είναι η αντίθετη της πρώτης και θα έχει λευκές και άσπρες ρίγες με το Τριφύλλι σε αυτή να είναι άσπρο πάνω σε πράσινο φόντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου