Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ

Τιμή στη μνήμη των Μαντζαβελάκη και Βασιλόπουλου


Μία βραδιά που θύμισε το ένδοξο παρελθόν και το μεγαλείο του Παναθηναϊκού, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Saint George Lycabettus το βράδυ της Δευτέρας! Σε μία εποχή που σύσσωμος ο σύλλογος αντιμετωπίζει δυσκολίες, εστάλη ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι το Τριφύλλι θα τις ξεπεράσει και θα ανορθωθεί!
Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών, τιμήθηκε η μνήμη του Αντώνη Μαντζαβελάκη και του Μάριου Βασιλόπουλου, δύο ανδρών οι οποίοι εργάστηκαν και τίμησαν το όνομα του Παναθηναϊκού.
Προς τιμήν των δύο, θεσπίστηκαν βραβεία με το όνομα τους και την πρώτη χρονιά, τα παρέλαβαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Τάκης Λουκανίδης και ο βετεράνος μπασκετμπολίστας, Ντέιβιντ Στεργάκος.
Παρόντες στην καταπράσινη βραδιά ήταν οι κορυφαίοι εν ζωή παράγοντες του Παναθηναϊκού, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι παλιές δόξες του παρελθόντος Δομάζος, Αντωνιάδης, Οικονομόπουλος, Φυλακούρης, Πανάκης, Τζουνάκος, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Κωνσταντίνου και αθλητές όλων των τμημάτων.
Την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο διευθύνων σύμβουλος Στράτος Σωπήλης και την Παναθηναϊκή Συμμαχία ο Αριστείδης Καμάρας.
"Ενιαίος και αδιαίρετος"
Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου και παλαίμαχη κολυμβήτρια, Μαίρη Λομβάρδου Ζούλα, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα για το μέλλον του Παναθηναϊκού: "Το πιο βασικό στη σημερινή εποχή είναι ο Παναθηναϊκός να καταστεί ενιαίος και αδιαίρετος. Όχι ως δομή, αφού το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ έχουν διαχωριστεί από τον Ερασιτέχνη, αλλά ως οργανισμός. Μόνο έτσι θα προχωρήσει".
Χαιρετισμό απεύθυνε η κόρη του Αντώνη Μαντζαβελάκη και σύζυγος του Μάριου Βασιλόπουλου, Ειρήνη Μαντζαβελάκη, η οποία θύμισε μερικές από τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος: "Κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός νικούσε, στο σπίτι μας είχαμε γιορτή. Και η αλήθεια είναι πως συνέχεια είχαμε γιορτές"...
Το εγκώμιο των δύο ανδρών έπλεξε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι στον Παναθηναϊκό τον έφερε ο Αντώνης Μαντζαβελάκης. Κατόπιν, ακολούθησε η παρουσίαση των Λουκανίδη και Στεργάκου, καθώς και η βράβευση τους. Οι δύο παλαίμαχοι αθλητές ευχαρίστησαν το Σύλλογο για την τιμή και αναφέρθηκαν στο έργο και στην κληρονομιά που άφησαν οι Μαντζαβελάκης και Βασιλόπουλος.
Πηγαδάκια και Χουάν Βερόν!
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η οποία σφραγίστηκε από μία εντυπωσιακή παρουσία παρισταμένων, ακολούθησε δεξίωση. Σε κάθε γωνιά της αίθουσας σχηματίστηκαν πηγαδάκια, όπου κυριάρχησαν οι κουβέντες για την ομάδα ποδοσφαίρου και για τη συνέντευξη του Παύλου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην εφημερίδα Live Sport.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σχολίασε τη στάση του Δημήτρη Ιτούδη στις διαπραγματεύσεις με ορισμένους από τους μπασκετμπολίστες το καλοκαίρι του 2012, ενώ εκφράστηκε από πολλούς η έκπληξη για την αποχώρηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη.
Πάντως, το γεγονός της βραδιάς σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος της, αφού εμφανίστηκε στην αίθουσα ο Χουάν Ραμόν Βερόν! Η "μάγισσα" θα παραμείνει στη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές και δεν έχασε την ευκαιρία να συναντήσει ορισμένους από τους παλιούς του συμπαίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου