Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013

Υγρός Στίβος: Επικεφαλής ο Ανδρέας Ζώτος

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 16.22
Υγρός Στίβος: Επικεφαλής ο Ανδρέας Ζώτος | onsports.gr
Ο καθηγητής φυσικής αγωγής, Ανδρέας Ζώτος είναι πλέον ο νέος επικεφαλής του τμήματος Υγρού Στίβου του Παναθηναϊκού.
Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή.Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή κ. Ανδρέα Ζώτο, ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής των τμημάτων Υγρού Στίβου του Συλλόγου.
Ο γεννημένος στην Κων/ πόλη, κ. Ζώτος είναι συνυφασμένος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής κολύμβησης, έχοντας κατακτήσει τίτλους με όλους τους Συλλόγους με τους οποίους έχει συνεργαστεί (Π.Α.Ο, Α.Ν.Ο.Γ, Ο.Σ.Φ.Π, Π.Γ.Σ., Ν. Χαλανδρίου κ.λ.π). Υπό τις οδηγίες του, οι αθλητές του σημείωσαν 987 Πανελλήνια Εθνικά ρεκόρ. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε έξι πρωταθλήματα κατηγορίας, δυο πρωταθλήματα νέων-νεανίδων και δυο πρωταθλήματα ανδρών-γυναικών.  
Επί σειρά ετών διετέλεσε καθηγητής φυσικής αγωγής στο Κολλέγιο Αθηνών και επί δεκαέξι χρόνια διευθυντής φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στα ΤΕΦΑΑ το μάθημα της κολύμβησης και διετέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος στον Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων τη χρονική περίοδο 2006/07.
Επιπρόσθετα, δημιούργησε έναν αθλητικό θεσμό για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια (Α.Σ.Ι.Σ.), στα οποία ήταν πρόεδρος μέχρι το 2006. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν επί σειρά ετών σύμβουλος της Τουρκικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου