Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση εγγραφής μελών

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 14.05
Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση εγγραφής μελών | onsports.gr
Ενημερωτική ανακοίνωση για όσους θέλουν να γίνουν μέλη στον Παναθηναϊκόεξέδωσε ο Ερασιτέχνης.
H νέα διοίκηση είχε εξαγγείλει από τη Δευτέρα το άνοιγμα της... πόρτας του ερασιτέχνη προς όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ενισχυθεί η νέα προσπάθεια και να παραμείνουν ενεργά όλα τα τμήματα του συλλόγου, με τη μείωση της ετήσιας συνδρομής σε 60 μόλις ευρώ. Παράλληλα, γνωστοποιείται και η ενεργοποίηση του τραπεζικού λογαριασμού του Συνδέσμου Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού «Γ. Καλαφάτης» στην Εθνική Τράπεζα, για όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανοίγει τις πόρτες του στους απανταχού φιλάθλους του Τριφυλλιού. 
Σε αυτό το πλαίσιο, η νέα διοίκηση κάνει πράξη την πρώτη της υπόσχεση και ανακοινώνει ότι από σήμερα είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα, στα γραφεία του Συλλόγου και στους συνδέσμους σε όλη την Ελλάδα η νέα αίτηση εγγραφής μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού με τη συμπλήρωση της αίτησης (http://panathinaikos1908.gr/images/aitisi/melos.pdf), τη φωτοτυπία της ταυτότητάς τους και ετήσιο κόστος εξήντα (60) Ευρώ θα μπορούν στο εξής να γίνουν μέλη στην οικογένεια του Ερασιτέχνη, έχοντας συμμετοχή στα δρώμενα του Συλλόγου και βοηθώντας έτσι το Σύλλογο. Η συμμετοχή όλων των φίλων του Παναθηναϊκού είναι απαραίτητη ειδικά την πρώτη χρονιά της νέας διοίκησης και γι’ αυτό ζητάμε την αρωγή όλου του κόσμου του Τριφυλλιού.
Εκτός από την εγγραφή μέλους, ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την ενεργοποίηση του τραπεζικού λογαριασμού του Συνδέσμου Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού «Γ. Καλαφάτης» στην Εθνική Τράπεζα. Ο αριθμός για τους φιλάθλους του Τριφυλλιού που επιθυμούν να συνδράμουν είναι ο: 68674165201 (ΙΒΑΝ: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) ενώ ο ίδιος τραπεζικός λογαριασμός ισχύει και για την κατάθεση των 60 Ευρώ για όσους φίλους του Τριφυλλιού στείλουν ταχυδρομικώς (Κόνιαρη 45, Τ.Κ 11471) τις αιτήσεις εγγραφής τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου