Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Από όλα έχει ο μπαχτσές!


Επειδή ομολογούμενες  ζούμε δύσκολες μέρες και  δεν έχουμε πολύ καιρό ούτε για σκέψεις βαθυστόχαστες, αλλα ούτε και πρέπει να τα βάψουμε μαύρα… ας δούμε λοιπόν και μια αλλιώτικη, εύθυμη θα έλεγα πλευρά του Πρωταθλήματος που αρχίζει σε λίγες μέρες.

Ψώνισαν λοιπόν οι ομάδες πολλούς και διαφορους ποδοσφαιριστές… και βρήκα λοιπόν και εγώ τον τρόπο να σας κάνω να ευθυμήσουμε έστω και λίγο.
Ψώνισαν που λέτε οι ομάδες «κάθε καρυδιάς καρύδι»!!.
Είδαμε από Μελιτζάνες μέχρι και Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη και από τον Πελε και τον Μπαμ μπαμ μέχρι και τον ίδιο τον Ζορό φέρανε!!
Μην το γελάτε καθόλου!!
Μιλάω πολύ σοβαρά.
Αρχή έκαναν «τα παιδιά του Πειραιά» που βλέποντας την  φτώχεια που μαστίζει τις χαμηλές κοινωνικές τάξεις είπαν να φέρουν ένα δωράκι!…και τι δωράκι!! ολόκληρη Μελιτζάνα!
Μελιτζανάκι η Μελιτζανι η τέλος πάντων Melijani, απέκτησαν από την Μονακό!
Βαρέθηκαν φαίνεται τα ζαρζαβατικά εκεί στο πριγκιπάτο και είπαν να στείλουν μερικά και στον Πειραιά ώστε όταν τελειώσουν οι κορνέδες να αρχίσουν τις Μελιτζάνες!
Κατηφορίζοντας για την όμορφη Κρήτη, μας κάνουν εντύπωση οι μεταγραφές των τοπικών ομάδων του Ηρακλειου, του Εργοτέλη και του ΟΦΗ.
Ειδικά η ομάδα του ΟΦΗ που δεν είχε ούτε «μαντήλι να κλάψει» και κινδύνευε να μην πάρει ούτε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ξαφνικά κάνει ηχηρές μεταγραφές, με τελευταίο μεγάλο παράδειγμα τον τιμωρό των πλουσιων και ευεργέτη των φτωχών, τον ίδιο τον Ζορό!!
Ναι καλά ακούσατε πήραν τον Ζορό μπας και καταφέρουν να σώσουν τίποτα και ειδικά σε αγώνες εναντίον του θρύλου του λιμανιού, που ότι πηγαίνει προς τα μέσα, γραφει…
Από την άλλη ο Εργοτέλης, έφερε τον Μπαμ μπαμ,που κραδαίνοντας το ρόπαλο του θα «καθαρίζει» παντού!
Και έρχομαι στα δικά μας….νομίζατε ότι τα ξέχασα? δεν νομίζω…
Πάμε λοιπόν!
Πρώτη μεγάλη προσθήκη του Προεδρου Αλαφούζου ήταν ένας από τους Νάνους της Χιονάτης!
Ναι καλά διαβάσατε! η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάνου(Νάνο) Χαζούλη αν και είχε θέσει σαν πρώτο στόχο τον Συναχωμένο ο οποιος όμως κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις! Άλλωστε ο Χαζούλης ήταν και πιο οικονομικός από τον Συναχωμένο!
Και ερχόμαστε στο τελευταίο απόκτημα της ομάδας μας που έρχεται εντός λίγων ημερών… τον Iζνογκουντ….συγγνώμη Ατζαγκούν ήθελα να πω!…ελαχιστη σημασία έχει άλλωστε τα ονόματα μοιάζουν πολύ!
Παρακάλαγαν λοιπόν ορισμένοι(ευτυχώς όχι πολλοί), ότι ο Τσάκας θα τους έφερνε τον Πρίγκιπα του παραμυθιού και τελικά μας έρχεται κοτζάμου Iζνογκουντ!!…Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη!
Τσάκα την πάτησες!
Δεν σε σώζει τίποτα πλέον παρα μονο ένας γνήσιος Σουλτάνος… όχι παραμυθια Σουλτάν Aλ Mεβγαλ;; αληθινός είπαμε…

Άντε και καλο πρωτάθλημα παιδιά!
Και μην ξεχνάτε… το ποδόσφαιρο πάνω από όλα είναι διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου