Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ γράφει για τη κλήρωση του Πρωταθλήματος...

Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2013

"Να μην παραπλανηθούμε από το άδειο γήπεδο"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
"Να μην παραπλανηθούμε από το άδειο γήπεδο"
O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ γράφει για τη κλήρωση του Πρωταθλήματος, την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ταξίδι των νταμπλούχων στη Κίνα, σ' ένα ακόμη απολαυστικό άρθρο.

Σίγουρα μια νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα ξεσηκώσει τους φιλάθλους μας και θα δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να παραπλανηθεί από το γεγονός ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αφού αυτό κάποιες φορές είναι και ντεζαβαντάζ. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν δείξει ότι δεν επηρεάζονται από έδρες, αφού κατάφεραν να φύγουν με νίκες από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οπότε δεν θα πρέπει να σταθούν στο άδειο γήπεδο και να μπουν για να πάρουν τη νίκη και να εκμεταλλευτούν τους μείον βαθμούς, που έχει ο Ολυμπιακός από την περσινή του τιμωρία.

Θεωρώ ότι η ομάδα του Παναθηναίκού έχει δομηθεί πολύ σωστά και θα έχει μια εξαιρετική σεζόν.

Πάντως θα πρέπει να πω ότι ακόμη και μια νίκη στη πρεμιέρα δεν κλειδώνει καμία πρωτιά. Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι καλύτερος και να κερδίζεις. Φυσικά θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ.

Σε ό,τι αφορά το ταξίδι στη Κίνα μπασκετικά θα βοηθήσει λίγο, αλλά στο κομμάτι του μάρκετινγκ θα βοηθήσει πάρα πολύ. Τέτοια ανοίγματα επιβάλλονται πλέον, αφού μιλάμε για μια χώρα 1 δισεκατομμυρίου κατοίκων! Ήταν μια πολύ σωστή κίνηση της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου