Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

    ΑΓΟΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
          ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΝΤΟ
 Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ
 Σχόλιο του Γιώργου Λιβέρη

Το Φθινόπωρο έκανε την εμφάνισή του στη Λεωφόρο σε σκούρο χρώμα και σε πλήρη αντίθεση με το φωτεινό πράσινο που έχουν οι φανέλες της ομάδας. Είναι αυτό αποτέλεσμα μιας ατελείωτης σειράς πολυδιαφημισμένων αλλά εντελώς αναποτελεσματικών ενεργειών. Κάτι που δεν δικαιολογούν, ούτε το οικονομικό κενό, ούτε η διοικητική απειρία.
Μεθεπόμενο των αφελών και μοιραία άγονων ενεργειών είναι να προδικάζουν ένα άσχημο μέλλον και ένα ακόμη χειρότερο παρόν. Επί πλέον ραγίζουν των παναθηναϊκή συνοχή, η οποία έτσι και αλλιώς, δεν είναι γρανίτης.
Πιθανότατα οι νέες αντιδράσεις για τις διοικητικές αστοχίες, όπως αυτές κακώς εμφανίστηκαν, δεν προήλθαν, μόνο από τα πρώτα οικτρά – αλλά προειδοποιητικά – αποτελέσματα αλλά και από άλλες παράλληλες και παράλογες θέσεις.
Κάθε λογικός φίλαθλος – όχι κατ΄ ανάγκη Παναθηναϊκός – θα διερωτάται:
Καλά αφού επέστρεψε στην Ελλάδα ο Νίνης, γιατί δεν γύρισε στον Παναθηναϊκό; Στο Σύλλογο που ανέδειξε το ταλέντο του, τον οδήγησε στα πρώτα του βήματα και νωρίς-νωρίς τον προώθησε στην Εθνική ομάδα, με σκοπό να τον κλείσουμε για να μην τον χάσουμε. Ασφαλώς, σαν νέος ήθελε να δοκιμασθεί στη Δυτική Ευρώπη, αλλά αφού δεν στάθηκε ούτε στη μέτρια Πάρμα, γιατί δεν επανήλθε στα πάτρια εδάφη, στα Μεσόγεια της Αττικής;
Ο ίδιος δεν ήθελε ή αδιαφόρησε παντελώς ο Παναθηναϊκός;
Στο κάτω-κάτω τα λίγα χρήματα που θα λαμβάνει από τον ΠΑΟΚ δεν θα έχουν καλύτερη λάμψη.
Είναι και κάτι άλλο. Φοβερό εκνευρισμό δημιουργεί στους φανατικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού η ισχυρή τετράδα των Κατσουράνη, Τζιόλη, Σαλπιγγίδη, Νίνη…
Φαντασθείτε τους παραπάνω στη Λεωφόρο να επιχαίρονται για ΠΑΟΚτζίδικα γκολ και οι φίλαθλοι στις κερκίδες να πρέπει να παρακολουθούν απαθείς ενώ έχουν πληρώσει και διευρυμένο εισιτήριο για την ενίσχυση της «Συμμαχίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου