Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013

Αποκλειστικό: 7 εκατ. ευρω για την ανακατασκευή της Λεωφόρου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Αποκλειστικό: 7 εκατ. ευρω για την ανακατασκευή της Λεωφόρου!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί, κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η ένταξη της ανακατασκευής της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού, στη Λ. Αλεξάνδρας, στα εκτελεστέα έργα της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 7 εκ. ευρώ.
Η χρηματοδότηση της ανακατασκευής θα γίνει από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, σε συνέχεια των μεγάλων γηπεδικών έργων, που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός.

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες σήμερα ανακοινώνεται και η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, ενός μεγάλου έργου, για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, αυτού της δημιουργίας γηπέδου για τον Εθνικό Πειραιά, πάγιο αίτημα δεκαετιών, τόσο της ιστορικής ομάδας του Πειραιά, όσο και της αθλητικής νεολαίας της πόλης, που επί σειρά δεκαετιών στερείται αθλητικών εγκαταστάσεων.

Με την ανακοίνωση των δύο μεγάλων και ταυτόχρονα ιστορικών αυτών έργων, σε συνέχεια της πρόσφατης χρηματοδότησης του γηπέδου της ΑΕΚ, συμπεριλαμβανομένων και των χρηματοδοτήσεων δεκάδων Δημοτικών Γηπέδων - η Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποιεί, με ιδίους πόρους, ένα ευρύ πρόγραμμα έργων για την αθλητική και όχι μόνο κοινωνία της Αττικής.

Την αποκλειστική είδηση "ανέβασε" η ιστοσελίδα epoli.gr, που ειδικεύεται σε θέματα Δήμων και Περιφέρειας. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το άρθρο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου