Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013

Ο Παναθηναϊκός γίνεται ομάδα!


Ο Παναθηναϊκός μας μετά από αρκετό καιρό έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο. Η ομάδα δείχνει να ρολάρει! Τα λέγαμε τα τονίσαμε πως πρέπει να δοθεί χρόνος!

Κατοχή, φάσεις, ενέργεια, αλληλοκαλύψεις, τρεξίματα,πάθος,όρεξη. Τρεις γκολάρες, η μια καλύτερη από την άλλη.Γενικά έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι παιχνίδι με παιχνίδι είναι όλο και καλύτερος.Τα πράγματα κυλούν ενδεχομένως καλύτερα από ότι τα περίμεναν πολλοί και ακόμη η ομάδα επιδέχεται βελτίωση.
Με λίγα λόγια, το καλύτερο παιχνίδι μας μέχρι σήμερα με δυο σούπερ γκολάρες και απίστευτα τρεξίματα, μέχρι το επόμενο…
Γενικά έδειξε ότι αυτή η ομάδα μέσα από τους αγώνες και την συνεχή βελτίωση μπορεί να μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις.
Η Λεωφόρος δίνει ώθηση στα παιδιά (που στη πλειοψηφία τους είναι νέοι και άπειροι). Ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την άλλη εβδομάδα για πολλούς λόγους.
-ο Παναθηναϊκός είναι φορμαρισμένος.
-ο ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (εκτός έδρας με Άλκμααρ) και -λογικά- θα είναι τρόπον τινά κουρασμένος.
-ο αγώνας είναι στην Τούμπα και είναι ένα στοίχημα για τον Παναθηναϊκό πώς θα παρουσιαστεί σε ένα γήπεδο με τέτοια ατμόσφαιρα.
-έκανε γκέλα ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη και δεν θέλει δεύτερη συνεχόμενη (ειδικά εντός έδρας)
-παραμένει ντέρμπι, σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι δύο ομάδες.
Η ομάδα εκπέμπει υγεία πάνω απ’όλα. Που είναι τώρα όσοι γκρίνιαζαν και μας είχαν σπάσει τα νεύρα σε κάθε ματς και ήθελαν να φύγει ο Αναστασίου;… χαίρομαι γιατί ορισμένοι «Παναθηναϊκάρες» θα τους κακόκατσε το αποτέλεσμα αλλά και το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα. Αυτοί ντε που μίλαγαν από την αρχή της σεζόν για B και Γ εθνική, για ξυλοκόπους και λούστρους και ομάδα που θα είναι χειρότερη και από την περσινή.
Άντε τώρα να κατέβει από το λαρύγγι τους η τουλούμπα πρωινιάτικα…
Σε κάθε αγώνα εμφανιζόμαστε καλύτεροι, δένει η ομάδα, προσαρμόζονται οι νέοι παίχτες σιγά-σιγά και δείχνουμε ένα πάθος που έλειπε από την ομάδα πέρσι. Η ομάδα επιτέλους τσουλάει!
Η ομάδα είναι νέα. Χθες ξεκίνησε με 4 παιδιά από τις ακαδημίες. Προσπαθούν όλοι και βγαίνει η δουλειά του προπονητή. Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να δουλέψει. Υπομονή. Κανείς δεν λέει πως δεν θα ξανά έρθει κακό αποτέλεσμα, αλλά γίνεται μία θετική προσπάθεια, ας την στηρίξουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου