Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

«Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει»

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα ανεβαίνει αγωνιστικά παιχνίδι με το παιχνίδι, δήλωσε στον NovaΣπορ FM ο Τάκης Οικονομόπουλος.
«Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει»
Τελευταία ενημέρωση 07/10/2013, 19:29 
Ο παλαίμαχος παίκτης και επί σειρά ετών προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, τόνισε ότι η ανάκαμψη στο παιχνίδι των «πράσινων» είναι φανερή, ενώ συμπλήρωσε πως με μία-δύο προσθήκες τον Ιανουάριο, υπάρχουν δυνατότητες για ακόμα καλύτερο πρόσωπο. «Δεν ήταν καλός μέχρι το ματς στην Τούμπα, αλλά η εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο θα τον βοηθήσει», το σχόλιο για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Στέφανο Καπίνο.

Αναλυτικά, ο Τάκης Οικονομόπουλος, μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στον Βασίλη Σαμπράκο, για: 

-την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ: 


«Η ομάδα είχε αρχίσει να ανακάμπτει εδώ και αρκετές μέρες. Φαίνεται ότι θα πάει καλύτερα στο μέλλον. Στην Τούμπα στάθηκε πολύ καλά και αν δεν είχε χάσει το πέναλτι ο Μπεργκ το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό. Ήμουν σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι διαφορετικός από ότι πέρυσι. Έχει αρχίσει η ανάκαμψη. Για μία ομάδα που είναι καινούργια, η πορεία είναι πολύ καλή. Ήρθαν παίκτες που δεν ήξεραν ο ένας τον άλλο. Τώρα έχουν αρχίσει και “βρίσκονται”. Έχει ένα πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, αλλά σιγά-σιγά θα βελτιωθεί και εκεί. Από τον Ιανουάριο αν γίνουν μία-δύο προσθήκες που χρειάζεται θα πάει καλύτερα»

-την έλλειψη εμπειρίας του ρόστερ: 

«Από την αρχή αυτό ήταν το πρόβλημα. Όμως σιγά-σιγά οι πιο έμπειροι αρχίζουν και προσαρμόζονται και βοηθάνε και τους πιο νέους ηλικιακά. Είναι μεγάλοι παίκτες και θα φανεί στη συνέχεια η συμβολή τους».

-την παρουσία του Στέφανο Καπίνο:

«Μέχρι τώρα δεν ήταν καλός. Αλλά πιστεύω πως μετά το χθεσινό παιχνίδι που στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλός θα αρχίσει να συνέρχεται».

-τις προσθήκες που θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν: 

«Νομίζω πως χρειάζεται έναν ακόμα αμυντικό και έναν στο κέντρο να δημιουργεί για τους Φιγκερόα και Μπεργκ. Είναι παίκτες που θέλουν να παίρνουν τη μπάλα σε πρώτο χρόνο. Αν βρεθεί αυτός θα βάλουν πολλά γκολ».

-τον στόχο που θα πρέπει να έχει η ομάδα φέτος: 


«Προχωράμε και βλέπουμε…» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου