Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Κυριακή, 24 Νοέμβριος 2013

Ο δεκάλογος της εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)
Ο δεκάλογος της εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ
Σχεδόν ένα 24ωρο από τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για "ντου" στην ΠΑΕ νομίζω ότι έχουμε μια πρώτη εικόνα των δεδομένων.
1) Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να πάρει τα ηνία της ΠΑΕ και να μην συμμετάσχει με μια... χορηγία, όπως εντέχνως θέλησαν να περάσουν κάποιοι "εντός, εκτός και επί ταυτά" του Παναθηναϊκού

2) Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει δίπλα του, κάποιον επιχειρηματικό "κολοσσό". Από την εφημερίδα "Η Πράσινη", που είναι λογικό να έχει το πιο έγκυρο ρεπορτάζ, δεν διευκρινίστηκε εάν θα είναι από το εξωτερικό (όπως γράφουν σχεδόν όλα τα ΜΜΕ), αλλά πιθανολογείται ότι θα είναι εκτός των ελληνικών συνόρων.

3) Τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία, θα βγάλουν την ΠΑΕ από την δυσχερή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται και συγχρόνως θα την κάνουν και πάλι πανίσχυρη. Οπότε δεν μιλάμε για διαχείριση εσόδων - εξόδων (όπως έκανε μέχρι σήμερα η "Παναθηναϊκή Συμμαχία"), αλλά για ισχυροποίηση του συλλόγου, έτσι ώστε να γίνει και πάλι "Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ...".

4) Η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ, δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει το μπάσκετ. Αντιθέτως θα είναι παράλληλα στο μπάσκετ, ενώ θα βοηθάει και στον Ερασιτέχνη. Άλλωστε ο επιχειρηματικός κολοσσός είναι πιθανό να έχει συμμετοχή σε όλα!

5) Είναι αστειότητες τα περί εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ λόγω της κόντρας με τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη για τα φάρμακα.

6) Είναι φανερό είναι ότι από την πλευρά της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" και προσωπικά από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου υπάρχει αμηχανία, αφού δεν είχε διάθεση να αποχωρήσει από την ΠΑΕ. Ωστόσο το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...

7) Επίσης αμηχανία υπάρχει από τους... κύκλους του πρώην μεγαλομετόχου Γιάννη Βαρδινογιάννη, αφού είναι βέβαιο ότι θα βγει στο προσκήνιο το θέμα του γηπέδου. Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι μέλος του ΠΑΝ.ΚΙ. και το "Παναθηναϊκό Κίνημα" είναι κατά του Βοτανικού και υπέρ της πλήρους ανακατασκευής της Λεωφόρου.

Άλλωστε για να προχωρήσει η "ιδέα" της νέας Λεωφόρου, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να βγει η ΠΑΕ από το φιάσκο της Διπλής Ανάπλασης, με ότι σημαίνει αυτό για... λογοδοσία της ΓΗΠΕΛ, ενεργοποίηση της αγωγής κατά του Δήμου Αθηναίων και φυσικά "σπάσιμο" των συμβάσεων με την εταιρεία "Άκτωρας".

8) Η είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι λογικό να έχει φέρει αναστάτωση στα στρατόπεδα του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, που έβλεπαν τον Παναθηναϊκό να εξελίσσεται σε κομπάρσο. Σε πρώτη φάση δεν υπήρξαν επίσημες αντιδράσεις, αλλά αναμένονται, αφού όλοι ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει...

9) Στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι δεδομένο ότι θα σταθεί ΟΛΟΣ ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού η παρουσία του δίνει όραμα. Κάτι που δεν υπήρχε με το σχέδιο Αλαφούζου.

10) Μετά από αρκετούς μήνες φαίνεται ότι υπάρχει συσπείρωση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού σε ένα κοινό σκοπό. Μακριά από τις κόντρες του παρελθόντος. Όσοι επιλέξουν να πάνε... κόντρα θα τους προσπεράσουν οι εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου