Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ Μ.ΛΟΜΒΑΡΔΟΥ


                                                                                                              Κηφισιά  18/11/2013


Αγαπητέ κ. Αντιπρόεδρε  και  μέλη του Δ.Σ.

Πριν από πέντε χρόνια μια ομάδα παλαιών αθλητών και αθλητριών του Παναθηναϊκού αποφασίσαμε να ιδρύσουμε  τον Σύλλογο των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού όλων των Αθλημάτων. Κίνητρό μας ήταν ο Σύλλογος να αποτελέσει σημείο συγκέντρωσης και επαφής όσων περισσότερων παλιών αθλητών και αθλητριών,  αλλά και φορέα που θα μπορούσε να προσφέρει στον Αθλητισμό γενικότερα.
Οι παλιοί συναθλητές και συναθλήτριες μού έκαναν την τιμή να με εκλέξουν επί τρείς συνεχείς θητείες στη θέση του Προέδρου του Συλλόγου. Από την θέση αυτή προσπάθησα με όλες  μου τις δυνάμεις  για το καλύτερο, στο πλαίσιο των σκοπών του Συλλόγου.
Δυστυχώς, την τελευταία περίοδο, εμφανίστηκαν φαινόμενα, δραστηριότητες και επιδιώξεις, με τις οποίες δεν έχω κανέναν απολύτως  λόγο να συνυπάρχω και να αντιπαρατίθεμαι.
Υποβάλλω επομένως την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου και αποχωρώ από τον Σύλλογο Παλαιμάχων. Και εύχομαι να μην επικρατήσει η αποκαλυφθείσα την τελευταία περίοδο νοοτροπία ορισμένων που έφτασαν  στο σημείο να ψιθυρίζουν ερωτήματα του τύπου «τι ανακατεύεται η  Λομβάρδου  σ το Κολυμβητικό Τμήμα του Παναθηναϊκού». Δεν χρειάζομαι κανένα τίτλο, καμία θέση, ούτε, πολύ περισσότερο, την… έγκριση κανενός,  για να προσφέρω ό,τι μπορώ να προσφέρω στον Παναθηναϊκό.


Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου