Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ
ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

          Οι νεόκοποι παράγοντες του Παναθηναϊκού, περισσότερο από μια – δυο φορές, αρνήθηκαν και απαξίωσαν, γραπτά, προφορικά και επίσημα τα δικαιώματα τα οποία αυτόματα κατέχουν και πρέπει να κατέχουν οι λαμπρές αθλητικές δόξες του Συλλόγου μας. Αυτά τα δικαιώματα που απορρέουν από τις διεθνείς επιτυχίες τους.
Δείχνουν οι νεοφερμένοι ότι επιθυμούν να σβήσουν και να εξαφανίσουν αυτούς οι οποίοι φώτισαν τον Ελληνικό Αθλητισμό, δημιούργησαν τα στοιχεία της υποδομής του και κάνουν σήμερα τους φιλάθλους μας να νοιώθουν υπερηφάνεια.   
          Το απαράδεκτο και προφανές γεγονός ήταν φυσικό να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού, δηλαδή του επίσημου φορέα τους.
          Η Γενική Συνέλευση με μια φωνή και ξεκάθαρα έλαβε θέση και έδωσε εντολή στο Διοικητικό Συμβούλιο να αντιδράσει και να φέρει στη δημοσιότητα την αγανάκτηση όλων των αγωνιζομένων.
          Ίσως είναι η πρώτη φορά στην μακρά ιστορία του Συλλόγου μας που έρχονται οι Πρωταθλητές μας, με μια φωνή και μια πυγμή να υπερασπισθούν τις πανάρχαιες ιδέες του φίλαθλου πνεύματος απέναντι σε παράγοντες, οι οποίοι δεν διαθέτουν ούτε ψήγματα αθλητικής παιδείας, ενώ ακόμη δεν διαθέτουν ούτε δυνατότητες αξιολόγησης ή την διοικητική λογική, πως στα Αθλητικά Σωματεία πρωταγωνιστές είναι οι Αθλητές, χωρίς τους οποίους δεν θα υπάρχει ένα Αθλητικό Σωματείο.
          Αυτό το αρνητικό φαινόμενο που η κακή μοίρα έφερε στον Παναθηναϊκό μας, είναι βέβαιο πως εάν δεν ανατραπεί θα οδηγήσει το Σύλλογό μας σε μεγάλες και άδοξες περιπέτειες.
          Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού σε μορφή ανοικτής επιστολής έχει ως εξής:


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ 
ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. 
      ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
                         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 15, Τ.Κ. 11473 ΑΘΗΝΑ
  ΤΗΛ. 210-6449745, FAX 210-6420002

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ
ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ

Το νεοεκλεγέν  Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ  κατά τη πρώτη συνεδρίαση του και υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης, ασχολήθηκε με το πρόβλημα αν πρέπει οι Παλαίμαχοι αθλητές του Παναθηναίκού μας, να εισέρχονται χωρίς  εισιτήριο σε κάθε αθλητικό χώρο του Συλλόγου μας σε όλα τα  αθλήματα για να χαίροονται και να χειροκροτούν τους αθλητές και αθλήτριες του Παναθηναϊκού μας.

Ομόφωνα και ξεκάθαρα αποφάσισε σύμφωνα και με τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας  να εφαρμόζεται ό,τι γίνεται και με όλα τα σοβαρά σωματεία της χώρας και του κόσμου. Να υπάρχει ένας συγκεκριμένος και εκ των προτέρων καθορισμένος αριθμός θέσεων σε όλους τους αθλητικούς χώρους του Παναθηναϊκού για τους  παλαίμαχους αθλητές του Συλλόγου μας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την ιστορία του Παναθηναϊκου, όπως εκφράζεται από τους παλαίμαχους αθλητές μας.
                            ΕΝΤΟΛΗ
                          ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωννης Χατζησαράντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου