Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Τέλος ο Λάιος από το βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Λάιο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει ο αντικαταστάτης.

Ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει κάκιστο ξεκίνημα στην Α1 βόλει των ανδρών, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν λύσεις προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα και οι Πράσινοι να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.
Γι” αυτό τον λόγο, ο η διοίκηση του Τριφυλλιού είχε συνάντηση με τον Γιάννη Λάιο για να συζητήσουν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ για να αλλάξει την εικόνα της και έτσι αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, σε πολύ φιλικό κλίμα.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Λάιο. Η διοίκηση του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Έλληνα τεχνικό για τις προσπάθειες που κατέβαλε αγωνιστικά αλλά και την άψογη στάση του σε όλα τα θέματα που αφορούσαν το τμήμα, δείγμα της προσωπικότητάς και του ήθους του».
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο νέος τεχνικός
Οι Πράσινοι θα συνεχίσουν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Δήμου Φιλιππάτου, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει βρεθεί ο διάδοχος του Γιάννη Λάιου, που θα κάνει ντεμπούτο το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου