Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2013

«Καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε διαρκή επαγρύπνηση»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
«Καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε διαρκή επαγρύπνηση»
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκού εξέδωσε Δελτίο Τύπου αναφορικά με το νέο ρυθμιστικό σχέδιο του ΟΡΣΑ που χαρακτηρίζει Μητροπολιτικό πάρκο τη Λεωφόρο, και καλεί τον κόσμο του Τριφυλλιού σε διαρκή επαγρύπνηση.

Ο Ερασιτέχνης φωνάζει και ζητάει επαγρύπνηση! Το aioniapistos.gr φωνάζει... Στην ΠΑΕ και στη ΓΗΠΕΛ άκρα του τάφου σιωπή!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. χωρίς να έχει ενημερωθεί από κανέναν πολιτειακό παράγοντα, μόλις πληροφορήθηκε πως εκκρεμεί προς ψήφιση από τη Bουλή το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«O Παναθηναϊκός A.O. θα ενημερωθεί το συντομότερο δυνατόν για το περιεχόμενο των προτεινόμενων διατάξεων του σχεδίου νόμου και αν και εφόσον διαπιστωθεί ότι μέσω των διατάξεων αυτών επιχειρείται να θιγεί το γήπεδο του "Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης" επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα προβεί στις δέουσες ενέργειες για την αποτροπή τέτοιου ενδεχόμενου προς πάσα κατεύθυνση. Ωστόσο, θέλουμε να επισημάνουμε προς ΟΛΟΥΣ πως η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θα ανήκει για πάντα, εκτός και αν ο ίδιος ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αποφασίσει να την παραχωρήσει με αντάλλαγμα άλλο γήπεδο με τις προδιαγραφές που θέλει. Με σεβασμό προς όλους, αν κάποιος πολιτικός έχει άλλη άποψη για τη Λεωφόρο, ας μας το πει ξεκάθαρα και...ας έρθει να την πάρει.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα είναι πάντα θεματοφύλακας των αξιών και του οράματος του ιδρυτή του Συλλόγου, Γεωργίου Καλαφάτη. Καλούμε σύσσωμο τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε διαρκή επαγρύπνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου