Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Αντωνιάδης: «Παναθηναϊκή φυσιογνωμία ο Δ. Γιαννακόπουλος»

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 23.42
Αντωνιάδης: «Παναθηναϊκή φυσιογνωμία ο Δ. Γιαννακόπουλος» | onsports.gr
Το εγκώμιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των μελών της οικογένειας έπλεξε ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο εισόδου του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ΠΑΕ.
Ο πρώην αστέρας των «πράσινων» και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στην «newsmail» για τα τεκταινόμενα στο «τριφύλλι» και είχε μόνο θετικά σχόλια για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον «Παναθηναϊκή φυσιογνωμία της οικογενείας Γιαννακόπουλου», ενώ έκανε λόγο και για την αγωνιστική παρουσία του Παναθηναϊκού.
Διαβάστε αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Αντώνη Αντωνιάδη:
Το Παναθηναϊκό κίνημα παρουσίασε μια πρόταση για την ανακατασκευή του γηπέδου στην Λεωφόρο, λίγες μέρες αργότερα το σχέδιο ΟΡΣΑ (Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνα), προβλέπει στην συγκεκριμένη περιοχή Μητροπολιτικό πάρκο και χώρο πρασίνου. Ποιόν θεωρείτε εσείς ως καταλληλότερο χώρο για την έδρα του Παναθηναϊκού;
«Εγώ είμαι της άποψης και της θεωρίας ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να κάνει ένα καινούριο γήπεδο, το αν θα είναι στον Βοτανικό η κάπου άλλου δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Από την άλλη, αν δεν υπάρχει λύση και μπορεί να γίνει ανακατασκευή του γηπέδου στην Λεωφόρο χωρίς να υπάρχει κάποιο νομικό κόλλημα καλώς να γίνει. Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχε κάνει γήπεδο από χθες. Είναι προαπαιτούμενο για μια μεγάλη ομάδα να έχει το δικό της σύγχρονο γήπεδο όπου θα φέρνει επενδύσεις και χρήματα για μεταγραφές».
Πιστεύετε, εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναλάβει τον Παναθηναϊκό πως θα είναι μια φερέγγυα και αξιόπιστη λύση ώστε να βάλει και πάλι την ομάδα στην θέση που της ανήκει στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα;
«Είναι αποδεδειγμένη Παναθηναϊκή φυσιογνωμία της οικογενείας Γιαννακόπουλου. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, χρήματα στον ΠΑΟ δεν υπάρχουν, εμένα δεν με ενδιαφέρει αν πάρει τα ηνία της ομάδας ο υιός μόνος ή με κάποιον άλλον συνέταιρο, βασικό είναι η ομάδα να μην έχει οικονομικά προβλήματα».
Με την υπάρχουσα σύνθεση που έχει η ομάδα που μπορεί να φτάσει;
«Πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να φτάσει στο μάξιμουμ, γιατί αποτελείται από πολλά νεαρά παιδιά που έχουν μέλλον και όρεξη για δουλειά. Βέβαια για να κρατήσεις μια τέτοια ομάδα ψηλά θα πρέπει να έχεις και 3-4 εξέχουσες προσωπικότητες για να βοηθήσουν και τους νεότερους».
Ποιον παίκτη έχετε ξεχωρίσει την φετινή χρόνια στο Πρωτάθλημα;
«Δεν είναι εύκολο να απαντήσει κάνεις σε αυτήν την ερώτηση από τη στιγμή που σε κάθε ομάδα ξεχωρίζει και ένας παίκτης, κάθε ομάδα έχει και ένα μεγάλο αστέρι. Υπάρχουν όμως πολλοί και Έλληνες και ξένοι ποδοσφαιριστές που είναι τιμή για το ελληνικό πρωτάθλημα».
Ποια είναι η άποψη σας για την Εθνική Ελλάδος και τι πιθανότητες έχει στο Μουντιάλ;
«Πρέπει να βγάλουμε όλοι το καπέλο στην Εθνική ομάδα διότι τα τελευταία χρόνια είναι παρούσα σε όλα τα ποδοσφαιρικά ραντεβού είτε ευρωπαϊκά είτε Παγκόσμια. Είναι άξια συγχαρητήριων από την εποχή Ρεχάγκελ και συνεχίζει και σήμερα με τον Φερνάντο Σάντος όπου θα πάρει για άλλη μια φορά μέρος στην μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ στην Βραζιλία. Καλό θα ήταν να αφήσουμε στην άκρη τη γκρίνια του τύπου μη φάμε πολλά γκολ, διότι μόνο η παρουσία μας σε μια τέτοια διοργάνωση είναι μεγάλο επίτευγμα. Είναι μεγάλη υπόθεση για την πατρίδα μας που περνάει τόσες δύσκολες στιγμές να μας δίνει τόση μεγάλη χαρά η ομάδα αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου