Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Παναθηναϊκός: Σήμερα παίρνει τα πλήρη στοιχεία στα χέρια του ο Δ. Γιαννακόπουλος

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 10.40
 Παναθηναϊκός: Σήμερα παίρνει τα πλήρη στοιχεία στα χέρια του ο Δ. Γιαννακόπουλος | onsports.gr
Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στον νομικό εκπρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και εκείνους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου οι τελευταίοι να παραδώσουν στον ιδιοκτήτη του εξάστερου, όλα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί ώστε να μελετηθούν από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών.
Από την πρώτη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας είχε παραδώσει στον πρόεδρο της ΚΑΕ μια απλή έκθεση με τα γενικά στοιχεία που αφορούν στα έσοδα και τα έξοδα της εταιρίας.
Γι' αυτό, άλλωστε και κινήθηκε με κάθε επισημότητα η διαδικασία που προβλέπεται μέσω των νομικών συμβούλων των δύο πλευρών, που από τότε βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση όλων των στοιχείων.
Αυτή η διαδικασία παράδοσης - παραλαβής θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα προς το νομικό σύμβουλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και επί σειρά ετών συνεργάτη του στην ΚΑΕ, ο οποίος με τη σειρά του θα προσκομίσει τον πλήρη φάκελο στον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ. Εκείνος θα μελετήσει όλα τα στοιχεία, από κοινού με τους εκπροσώπους του ξένου επενδυτή και θα αποφανθούν για την υλοποίηση ή μη της επένδυσης στην πράσινη ΠΑΕ.
Πέραν τούτου, καμία άλλη ενέργεια δεν έχει συμβεί στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τη συνάντηση της περασμένης Πέμπτης (28/11) ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα προκύψει στο αμέσως επόμενο διάστημα, από τη στιγμή βέβαια που ολοκληρωθεί η αναλυτική μελέτη όλων των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ και προκύψει η τελική απόφαση του ξένου επενδυτή και του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την πρώτη στιγμή που βγήκε από τα γραφεία της ΠΑΕ είχε δημόσια δηλώσει, μέσω γραπτής του τοποθέτησης, ότι όλη αυτή η διαδικασία πρέπει να αντιμετωπιστεί με απόλυτη σοβαρότητα από όλες τις πλευρές, καθώς το μέλλον του Παναθηναϊκού δεν προσφέρεται για φιέστες και εντυπωσιασμούς. Αυτή του τη δέσμευση θα την τηρήσει απαρέγκλητα μέχρι και το τέλος (όποιο και αν είναι αυτό) της συγκεκριμένης εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την πλευρά του, για να ηγηθεί και της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου