Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΛΗ

Έκαναν το πρώτο βήμα για το πρωτάθλημα

Οι παλαιστές του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και οκτώ από αυτούς εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.


Το πρώτο μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανδρών 2014 έγινε το Σάββατο, 11/01 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων. Οκτώ παλαιστές του Τριφυλλιού εξασφάλισαν την πρόκρισή τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Την πρόκριση πήραν στα 59 κιλά ο Μανουηλίδης Απόστολος, στα 66 κιλά ο Ματίας Βλαδίμηρος, στα 75 κιλά οι Μανουηλίδης Πέτρος και Πέντορετς Ευγένιος, στα 80 κιλά ο Τζιώλας Γιώργος, στα 85 κιλά οι Δήμος Κωνσταντίνος και Κεσίδης Λαοκράτης και στα 130 κιλά ο Λέων Νικόλαος.
Πολύ καλή εμφάνιση είχαν οι αθλητές: Μπόμπορας Κωνσταντίνος στα 130 κιλά με δύο νίκες, Παπαευθυμίου Μάριος στα 71 κιλά με δύο νίκες, Χριστοδουλής Ελευθέριος στα 75 κιλά με μία νίκη, Χριστοδουλης Γιώργος στα 85 με  μια νίκη. Αξιοσημείωτο είναι  ότι  όλοι οι αθλητές του Παναθηναϊκού που συμμετείχαν σημείωσαν το λιγότερο μια νίκη .
Η προσπάθεια συνεχίζεται σε 15 μέρες στη Θεσσαλονίκη στον δεύτερο προκριματικό ,με την συμμετοχή των  Ποικιλίδη Αλέξανδρου  στα 98 κιλά , Τουνουνουσιδης Θεόδωρου επίσης στα 98 κιλά  και του αθλητή των 130 κιλών Μπόμπορα Κωνσταντίνου  που είχε την καλύτερη παρουσία από τους αθλητές που αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο .
ΠΑΛΗ: Πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου