Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ
ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΤΟΥΣ

          Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών και Πρωταθλητών όλων των Αθλημάτων του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε ότι θα κόψει την Πίτα του, με μια εορταστική εκδήλωση στις 24 Φεβρουαρίου ώρα 7.00 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο  «St George Lycabettus».
          Οι αίθουσες του Ξενοδοχείου κρίθηκαν ως οι πλέον κατάλληλες, καθώς το «St George Lycabettus», στους πρόποδες του Λυκαβηττού, στο κέντρο της Αθήνας, αποτελεί εδώ και 70 χρόνια το ανεπίσημο στρατηγείο του Ομίλου, αλλά ταυτόχρονα το πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο του Παναθηναϊκού.
          Στο χώρο αυτό, ο ιδιοκτήτης του Αντώνης Ματζαβελάκης από το 1950 ήταν ο ακατανίκητος Γενικός Αρχηγός και ο Μάριος Βασιλόπουλος από το 1980 ως μέλος και στη συνέχεια ως Γενικός Γραμματέας, αλλά και ως Πρόεδρος της ΠΕΦΑ πρόσφερε ανοιχτόκαρδα τις υπηρεσίες του.
          Στις γνώριμες αίθουσές του, όπου όλοι οι πρωταθλητές του Παναθηναϊκού νοιώθουν άνεση και υπερηφάνεια να βρίσκονται, θα κληθούν για μια ακόμη φορά, παλαιοί και νέοι φορείς του Συλλόγου σε μια συγκέντρωση αγάπης και κοινής πορείας.


          Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης των Παλαιμάχων, με την ευκαιρία κοπής της Βασιλόπιτας αποφάσισε να τιμήσει επιλεκτικά προσωπικότητες και μέλη του που πρόσφεραν επίσης και στον διοικητικό τομέα πλούσια τις υπηρεσίες τους  και έχουν ολοκληρώσει και στον τομέα αυτόν τις υπηρεσίες τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου